Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sokkoló képek a Gázában éhen halt állatokról

888.hu

2016.03.11. 15:38

A gázai állatkertet 2007-ben alapították, mára azonban a park a halott állatok temetõjévé vált. A folyamatos háborúskodás következtében az állatkerti gondozok elmenekültek, és az ottmaradó állatok egyszerûen éhen vagy szomjan haltak.
GÁZA, 15:38

A gázai állatkertet 2007-ben alapították, mára azonban a park a halott állatok temetőjévé vált. A folyamatos háborúskodás következtében az állatkerti gondozok elmenekültek, és az ottmaradó állatok egyszerűen éhen vagy szomjan haltak.

Elszáradt krokodil, csont-sovány tigris és mumifikálódott csimpánzzal találkozhatnak azok, akik a gázai állatkertbe látogatnak. Az intézmény gondozója által közreadott képeken látni, hogy az állatok tetemei még mindig a ketrecekben vannak, elszáradva és elporladva. Némelyiknek már csak a  csontvázát találták meg az újságírók.  

A 2007-es gázai csata után a Hamász a Palesztin Hatóságot kiszorította a hatalomból és de facto ellenőrzi az övezet területét, amely izraeli blokád alatt áll.Körülbelül 1,4 millió palesztin lakja a térséget. Részben a blokád miatt azonban a munkanélküliség 70-80% körüli és a nagy népsűrűség tovább rontja az övezet élhetőségét. 

2008. december 27-én Izrael megkezdte az „Öntött ólom” hadművelet kivitelezését, azaz a Hamász Gázai övezetben található feltételezett fegyverraktárainak és egyéb fegyveres infrastruktúráinak – köztük az Egyiptom–Gázai övezet között fúrt több tucat föld alatti alagút – légi úton történő megsemmisítését. 

A háború során a több iskola, kórház, szociális intézmény és a város egyetlen állatkertje is elnéptelenedett. 

(Daly Mail)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére