Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Simicska fia a Jobbik gyõzelmében reménykedik

Horváth József György

2017.03.09. 13:28

Kibújt a szög a zsákból. Simicska a Jobbik új földesura: fia, Simicska Ádám is Vonának szurkol és a Jobbik kétharmadát jósolja 2018-ban.

A Zsúrpubi.hu (WTF?) elképesztő, korszakalkotó, de leginkább nevetséges imázsinterjút közölt a Simicska-birodalom ifjú örökösével.

Simicska Lajos fiáról, Simicska Ádámról érdemes tudni, hogy 2016 áprilisa óta társügyvezetőként irányítja a Magyar Nemzet print és online kiadását. Elmondása szerint a történelem mindig közel állt hozzá, ezért az érettségi után a Károli történelem szakán folytatta, később pedig a Pázmány jogi karán tanult, de elfogyott a lelkesedése, és otthagyta a jogot.

Azt gondoltam, a munkával hasznosabb leszek. Így lettem közel egy éve a Magyar Nemzet társügyvezetője"

– fogalmaz az interjúban az ifjú Ádám, aki mint kiderül nem csak úgy egyik napról a másikra lett a Magyar Nemzet vezetője, hanem "mindig megvolt az önálló véleménye, és ezt otthon is elmondta, és segíteni szeretett volna". "Lefordítva: szövetségesek híján apám berakott a Nemzet élére. Én. Lenni. Az. Õ. Bábja."

Simicska Ádám a Jobbikot támogatja, de szimpatizál a Momentummal is. Ennek kiváló látlelete a kis Simicska Facebook-profilja.

A Zsúrpubi interjújából az is kiderül, hogy Simicska Ádám szerint  a Fidesz meg fog bukni 2018-ban. Szerinte a kormánypárt korántsem olyan erős, és a következő parlamenti választás valódi tétje, hogy Vona Gábornak és a Jobbiknak sikerül-e megszereznie a kétharmadot. Az ifjú örökös szerint a Fidesz valódi küzdelme a mandátumok egyharmadáért folyik.

Vona Gábor pedig az egyetlen komolyan vehető jelölt"

– mondja Simicska Ádám, aki ezzel teljesen egyértelművé tette, hogy a Simicska-birodalom áll a Jobbik mögött és, hogy a Magyar Nemzet a Jobbik szekerét tolja, mégpedig gőzerővel.

Simicska Ádám jóslatairól pedig csak annyit, hogy a Vona Gábor vezette Jobbik jelenleg 10-12 százalékon áll a teljes népesség körében, ami brutális visszaesést mutat. A baloldal egésze még mindig népszerűbb, mint Vona párt(ocská)ja. Ezzel szemben a Fidesz 33 százalékon áll a teljes népesség körében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére