Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Segítsünk Leventének is!

Nagy Gábor

2019.10.01. 14:15

Ahogy az SMA-1 típusát hordozó Zente, úgy kétéves kora előtt Levente is megkaphatná azt a készítményt, amely egy – 700 millió forintba kerülő – kezeléssel gyógyíthatja a betegséget.

Az Enyingen élő másfél éves Leventénél egy éve diagnosztizáltak gerincvelői izomsorvadást (SMA). A kisfiúnál a betegség 2-es típusa alakult ki, aki kúszni még megtanult, de azután megállt a mozgásszervi fejlődése. Leventét, aki sem állni, sem ülni nem tud egyedül, néhány hónapja kezdték kezelni, azóta lassan, de erősödnek az izmai, édesanyja, Szamler Viktória szerint azonban az orvosok nem is kecsegtetik azzal, hogy valaha járni fog.

Ő itt Levi! :) Segítsünk neki!

Ahogy az SMA-1 típusát hordozó Zente, úgy kétéves kora előtt Levente is megkaphatná azt a készítményt, amely egy – 700 millió forintba kerülő – kezeléssel gyógyítani képes a betegséget. A kisfiú anyja nemrég ennek kezdett utánajárni, már felvette a kapcsolatot a gyógyszer gyártójával. Leventének már most is sokan gyűjtenek, hírességek is felkarolták az ügyét. Édesanyja azt mondja, ha nem is sikerül összegyűjteni a pénzt a génterápiára, akkor is lesz mire fordítani az adományokat: külföldi kezelésre vagy akadálymentesített lakásra, amire amúgy nem telne a családnak.

Március óta gyűjtünk Levinek, volt részünk jótékonysági futásban, folyamatosan vannak kihelyezve adománygyűjtő dobozok a helyi vállalkozásoknál, boltokban. A helyiektől sok szeretetet, segítséget kaptunk, de igazi áttörést nem értünk el. Az időnk nagyon kevés, Levi decemberben lesz 2 éves. Próbálunk a lehető leggyorsabban utánajárni, hogy ő is kaphatja-e a Zolgensma kezelést. Ha igen, 700.000.000 Ft-ra lesz szükségünk, aminek összegyűjtésére egy hónapunk lesz, október. Novemberben már utaznunk is kellene a kezelésre. Ha nem kaphatja a kezelést, akkor is sok tennivaló előtt állunk. Szeretnénk kihasználni az összes rehabilitációt, ami Levin segíthet. Segédeszközöket kell vásárolnunk a mindennapok megkönnyítéséhez, az eddigi eredmények továbbfejlesztéséhez. A házunkat teljes egészében akadálymentesíteni kell

– fogalmazott Levente édesanyja.


Levinek és családjának utalással tudtok segíteni:

Számlaszám: K&H Hosszú Gábor

10402221-86767554-87841011

IBAN szám: HU12 10402221-86767554-87841011

SWIFT: OKHBUHB

Közlemény: Adomány Levinek

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére