Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Schiffer: Eörsi Mátyás egy AVO-s gyilkossal üzletelt

888.hu

2016.08.17. 14:58

Eörsi Mátyás a Demokráciák Közösségének képviselõje. Errõl a szervezetrõl körülbelül annyit kell tudni, hogy a a világ legunalmasabb nemzetközi sóhivatala. Egy semmilyen valós befolyással nem bíró szervezet, és körülbelül arra jó, hogy a parkolópályán lévõ liberális, szoci és egyéb irányultságú politikusoknak biztos keresetet és kiszámítható jövõt biztosítson.

Ebben a szervezetben Eörsi Mátyás csillogó szemű arab fiataloknak tart okosító workshopokat, akiket a forradalom után megölnek az iszlamisták, vagy iszlamisták lesznek. 

No, körülbelül elég is ennyi arról a szervezetről, amelyben Eörsi főtitkár szeretne lenni. 

A címben megfogalmazott állítás Schiffer Andrástól származik, ő jegyezte meg, hogy:

Eörsi Mátyásnak a kilencvenes években is üzlettársa volt bizonyos Bauer Miklós. Márpedig Magyarországot soha, sehol ne képviselje olyan személy, aki önként választott társául egy ávós gyilkost. Pont.

Majd kitér a mai Heti Válaszos interjúra:

Kövér házelnök mai interjújában már más húrokat penget: a túlélő »eszdéeszizmustól« óvja az országot. Szerintem Eörsi jelölésével valóban baj van, de egy sokkal kézenfekvőbb ok miatt. Eörsi Mátyásnak a kilencvenes években is üzlettársa volt bizonyos Bauer Miklós. Márpedig Magyarországot soha, sehol ne képviselje olyan személy, aki önként választott társául egy ávós gyilkost. Pont. Bauer Miklós ugyanis- többek között - a börtönben meggyilkolt Ries István, korábbi szociáldemokrata igazságügyi miniszter vizsgálótisztje volt.

Az '56 utáni megtorlások miatti felelősségre vonások legalább kísérleti szakba eljutottak, azonban az ötvenes évek ávós terrorja miatt semmiféle számonkérés, igazságtétel nem történt. S már nem is fog. Éppen ezért, legalább annyival tartozunk a meggyilkolt, megkínzott, meghurcolt, kisemmizett honfitársaink emlékének, s azoknak is, akiknek simán »csak« a gyerekkorát rabolta el a rendszer, hogy a véreskezű pribékeknek még a kései üzlettársait sem emeljük piedesztálra.

Ha egy ország belenyugszik abba, hogy a morális határvonalakat a feledés előbb-utóbb úgyis szétkeni (ld. még: »ne bolygassuk a múltat«), ne csodálkozzon, ha aktuális urai nem is ismernek morális határokat.”

 — zárja mondandóját az LMP-s politikus. 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Transznemű börtönökben eshettek teherbe a nők, mivel férfiakkal kerültek egy cellába

Transznemű börtönökben eshettek teherbe a nők, mivel férfiakkal kerültek egy cellába

Egy Twitter üzenetben számolt be a hírről a Women Liberation Front (WoLF) nevű radikális feminista csoport.

Tokió 2020: Milák ezüstérmet szerzett, miután megkergette amerikai ellenfelét

Tokió 2020: Milák ezüstérmet szerzett, miután megkergette amerikai ellenfelét

Ezért érdemes volt hajnalban kelni. Milák Kristóf újra odatette magát Tokióban, bár ezúttal csak ezüstérmet szerzett, miután a 100 méteres pillangó úszásban hajszálnyival, azaz 23 század másodperccel maradt le a szám uralkodójától, a 49.45-tel új világrekordot felállító amerikai Caeleb Dresseltől.

Továbbra sem barátkozott még meg a kínai védőoltással a gyurcsányista Komáromi Zoltán

Továbbra sem barátkozott még meg a kínai védőoltással a gyurcsányista Komáromi Zoltán

Ugyan szó szoros értelemben valóban nem oltásellenes, de a keleti oltóanyagokkal szembeni hecckampánya már-már egyszerre komikus és valamelyest bicskanyitogató.

Sikertelen volt a BBC lejárató kampánya, ezért ki se adják a teljes interjú felvételét

Pedig mindent bevetettek, hogy nehéz helyzetbe hozzák Szijjártó Pétert, de minden támadás lepergett a magyar külügyminiszterről.

Kezdőrúgás

Kezdőrúgás

Ha nem volna ilyen forróság, a következő történet akkor is megmelengetné az emberek szívét.

Négyféle gender közül választhatnak a német orvosok

Négyféle gender közül választhatnak a német orvosok

A férfi és nő mellett a „nem meghatározható” és a „transznemű” közül kell a háziorvosnak bejelölnie a megfelelőt, ha vizsgálatra küld egy beteget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére