Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sargentinivel szelfizik az Átlátszó fõszerkesztõje

Csordás Bettina

2018.09.29. 16:08

Az Átlátszó.hu fõszerekesztõje, Bodoky Tamás a Judith Sargentinivel készült közös szelfijével nyíltan vállalta, hogy egy hajóban eveznek a zöldpárti politikussal, közös a Soros-támogatottság.

A Soros György támogatásaiból működő Átlátszó főszerkesztője, Bodoky Tamás a nyilvánosság elé tárta, hogy egy klubba tartozik a Magyarország ellen uniós eljárást sürgető Judith Sargentinivel.

Bodoky saját Facebook-oldalán tette közzé a Brüsszelben készült közös fotót, amelyen kedvesen örömködik a politikussal.

Képaláírásként Bodoky csak röviden, tömören ennyit közölt:

„Celebspotting and a big thank you for Judith Sargentini”, azaz „Sztárfotó, nagy köszönet Judith Sargentininek”.

Sargentini már 2013-ban nyíltan vállalta közösségi oldalán, hogy tíz éve együttműködik az amerikai milliárdos spekuláns, Soros György egyik szervezetével. Korábban Orbán Viktort is erős kritikával illette, egyenesen lediktátorozta a magyar kormányfőt.

A politikus a lázító, hazugságokkal teli Soros-Sargentini-jelentéséhez mások mellett huszonkilenc nyíltan kormánykritikus, köztük számos, Soros György által pénzelt civil és jogvédő szervezet, illetve médium, így az Amnesty International, a MigSzol Migráns Szolidaritás Csoport, a Political Capital, a Transparency International, valamint a 444.hu állításait használta fel.

Köztük volt az Átlátszó is, amelynek beszámolóiból egyértelműen kiderül, hogy évről évre több tízmilliós támogatást kapnak Soros alapítványától, az Open Society Institute-tól, tavaly éppen 46,7 millió forintot – közölte a Magyar Idők.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére