Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rikkancsnak szegődött a jobbikos politikus

Prokaj Dávid

2020.11.01. 14:30

Stummer János jobbikos politikus elutazott a békés megyei Csorvásra, ahol kiadta a párt aktivistáinak utasításba, hogy osztogassák az ott élőknek a függetlenobjektív Magyar Hangot.

A baloldali ellenzéki politikus, Stummer János úgy érezte, hogy a továbbiakban már nem élhetnek hazugságban a magyar emberek, ezért

elutazott a békés megyei Csorvásra, ahol arra buzdította az aktivistáit, hogy árasszák el az ott élőket a független sajtó termékével.

Választása arra a Magyar Hangra esett, amely szereti magát függetlenként és objektívként láttatni.

A közösségi oldalára feltöltött videójában is próbálta megválaszolni a köréje gyűlő pár embernek, valamint pártjának megmaradt, lelkes aktivistáinak, hogy miért kellene olvasni és osztogatni éppen ezt az újságot.

Olyan magyarázatokat adott, hogy az ott élő embereknek is a „magyar 1” nap mint nap „mocskot önt a nyakukba”, elővéve azt a manapság divatos ellenzéki mantrát, miszerint a vidéki emberek tájékozatlanok, és csakis emiatt nyeri a választásokat sorozatban a kormánypárt.

Stummer szerint a miniszterelnök a Kossuth Rádióba is hazudozni jár be, célozva nyilván ezzel arra a baloldali narratívára, hogy aki péntekenként rendszeresen hallgatja Orbán Viktort, az nem részesülhet az általa valódinak vélt információkból.

A harcias monológját azzal zárta, hogy

fel fogjuk szabadítani ezt az országot, az igazság az itt van a kezedben, és ma este minden csorvási postaládában ott lesz, ha jól fogjuk elvégezni a munkánkat!”

 

A magyar emberek nagy „szerencséje”, hogy van egy olyan sajtótermék, mely úgy maradhat pártoktól semleges, hogy közben egy jobbikos politikus a nyílt utcán kampányolhat azért, hogy a csorvási emberek olvassanak a volt indexes főszerkesztőről, Dull Szabolcsról.

Stummer a közösségi oldalára feltöltött videójához a következő szöveget írta hozzá:

Tégláról-téglára bontjuk le a hazugság birodalmát!

Nos, azt a bizonyos első téglát ezzel le is bontotta a „független sajtóról” mint hazugságról, mely hazánkban így néz ki:

Itt meg is tekinthető a videó:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére