Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rendesen helyretették a magyarokat agyhalottazó momentumost

Sümeghi Lóránt

2019.06.06. 19:20

A Momentum főpolgármester-jelöltje, Kerpel-Fronius Gábor békülni akart az általa agyhalottnak minősített magyarokkal, ám minden bizonnyal nem tette zsebre azt, amit tőlük kapott.

Korábban megírtuk, a Momentum által felkért Kerpel-Fronius Gábornak megvan a véleménye a magyarokról: mindannyiunkat agyhalottnak tart, legalábbis ez derült ki egy tavalyi, magyargyűlölettől fröcsögő Facebook-bejegyzéséből.

Nem vicc, Gyurcsányék Kálmán Olgát indítják főpolgármester-jelöltként

A „függetlenobjektív„ újságírót, Kálmán Olgát indítja főpolgármester-jelöltként Gyurcsány Ferenc házi biznisze, a Demokratikus Koalíció. Mindezt annak ellenére, hogy Kálmán egy nemrég adott interjúban határozottan cáfolta, hogy politikusi ambíciói lennének. Akkor úgy vélekedett, hogy én újságíró vagyok, a politika pedig a túloldal. Miért mennék át? Ám néhány hónap leforgása alatt nagyot változott a világ, ugyanis Gyurcsány [...]

Alkalmatlanságát leplezendő, a főpolgármester-jelölt békítő szándékkal egy újabb bejegyzést írt, immár megcélozva azokat, akiket vérig sértett. Csakhogy a budapestiek nem felejtenek, és ők is kifejtették, hogy mi a véleményük nemcsak a momentumos magyargyűlöletéről, hanem az álságos gesztusairól is. A teljesség igénye nélkül, íme:

  • Roland: „Ez az ország nem agyhalott! Ezt jól jegyezd meg! Ha erre nem vagy képes akkor majd ősszel a Budapesti választópolgárok benyújtják neked a számlát.”
  • Zsuzsanna: „Micsoda kultúrát követtek, tele a hócipő”
  • Gábor: Hát én speciel elolvastam a programotokat és már azoktól az ökörségektől, mint az önkormányzati nemi kvóta és hasonlók, egyrészt röhögőgörcsöt kaptam, másrészt már én szégyelltem magam...”
  • Géza: „Na, te is egy nagy balfácán vagy, netalán Demszky reinkarnációja vagy...!”
  • Zoltán: „Pl. a Fekete-Győr familiára gondoltál?”
  • Péter: „Erős nyitás, hogy az egész országot nevezi agyhalottnak.”
  • Geri:Milyen alapon nevezi a momentum főpolgármester jelöltje a szurkolókat agyhalottaknak? Ez kirekesztő!”
  • Zoltán:A libsik szerint mindenki kirekesztő és rasszista, aki másként gondolkodik, mint ők. Ezt már mindenki tudja, csak ők nem látják

Érdemes megjegyezni, nem a momentumos jelölt volt az egyetlen, akinek sikerült politikai öngyilkosságot elkövetnie, ugyanis nemrég Karácsony „f888szért hagytam magam rábeszélni” Gergely is nagyot alkotott akkor, amikor a szocialisták (!) által vezetett XIII. kerületben egy beszakadt úttest miatt próbálta Tarlós István főpolgármestert támadni úgy, hogy közben az általa vezetett Zuglóban éppen tavaly nyílt meg a föld egy kisteherautó alatt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére