Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Puzsért dr. Zimány Linda képviselte a Hajdú elleni becsületsértési ügyben

888.hu

2016.04.13. 12:48

Kész,vége: kiakadt a celeb-o-méterünk.

A mai Blikkben olyan hírre akadtunk, amely elemi erővel törte át az ingerküszöbünket.

Zimány Linda talár nélkül képviselte kliensét és ügyvédi irodáját a Puzsér vs. Hajdú-ügy bírósági tárgyalásán – írja a Blikk. Szerencsére ruha azért volt rajta.

Puzsér és Hajdú már régóta vívja cicaharcát, miután a kritikus – aki mostanában a Magyar Nemzetbe publikál, régebben pedig a Reklámtörvényszék megfellebbezhetetlen bírájaként volt ismert – meghirdette a Hajdú elleni harc évét még 2013-ban. Úgy tűnik ez a félkatonai vállalkozás kicsit kitolódott.

A bíróság bűnösnek mondta ki Puzsért és egy év próbaidőre bocsájtotta másodfokon. Hajdú Péter üdvözölte az ítéletet, szerinte ugyanis ez egy intő jel, hogy senki ne gázolhasson más becsületébe következmények nélkül.

Puzsér állítólag nem "csinos külseje miatt választotta Zimány Lindát" – írja a Blikk, hanem azért, mert a hölgy a Beleznay ügyvédi irodában dolgozik és ő dr. Beleznay Zsolt asszisztense.

A bulvárlap értesülései szerint a tárgyaláson Linda köszöntötte a bírákat, majd "nagyjából el is hallgatott. A védőbeszédet a vele együtt megjelenő másik ügyvédbojtár olvasta fel".

A per tárgya, hogy Puzsér "szarkupacnak" titulálta Hajdút, és más, efféle szavakkal illette több írásában is. A bíróság most másodfokon is kimondta, hogy ez túlmutat a szabad véleménynyilvánításon.

Zimány Linda 2015-ben szerezte meg jogi diplomáját és idén februártól dolgozik Beleznay Zsolt ügyvédi irodájában. Az iroda azután vette fel, hogy jelentkezett egy álláshirdetésre.
XD

(Blikk)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére