Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Puzsér egója nehezen viseli, hogy a Momentum inkább a szocikat választotta HELYETTE

888.hu

2018.11.26. 19:30

Puzsér Róbert Budapest méretû egója ma posztolt egyet a Facebookra, ahol kiosztotta a szociknak nyaló momentumos fiúcskákat. Fekete-Gyõr András Elnök Urat pedig egyenesen gyávasággal és KORRUPCIÓVAL vádolta meg a két lábon sétáló bázisdemokrata, elempéaspiráns Puzsér.

Tudniillik, minden valamit magára adó haladó szellemű, belvárosi (Pozsonyi út, Kiskörút, Szabihíd) választópolgárnak kutya kötelessége tisztában lennie azzal, hogy a  Meglehetősen Fontos és Nagyon Nagy Társadalmi bázissal rendelkező Momentum valamiért neheztel Puzsér Róbert újságíróra, publicistára, kritikusra, nem celebre, városrendező szakemberre, FÜGGETLEN CIVILRE, zöld mozgalmárra, demokratára, megmondóemberre.

Ebből kifolyólag pedig a Bundestag egyes folyosóin már ismert Momentum úgy döntött, hogy a soron következő választáson nem támogatja Hajdú Péter ősellenségét, inkább eszdéeszes módszereket alkalmaznak, és pár "székért" összebújnak a posztkommunista múltat régóta levedleni próbáló MSZP-vel.

Ez természetesen nem tetszett a "Sétáló Budapest-projekt" atyjának, így ezen a ponton át is adnám a szót, a CIVIL, AKTIVISTAJELÖLTNEK, aki igen érzékletesen árnyalja a Momentum és az MSZP egymásra lelését.

Talán furcsán hangzik, de megtisztelő az MSZP-vel seftelő Momentum irántam tanúsított magatartása. Azt kértem, hogy üljünk le beszélgetni, hadd ismertessem velük az elképzeléseimet. Erre eddig minden ellenzéki párt hajlandó volt – még a DK is. A Momentum elnökségének azonban rangon aluli találkozni velem. A momentumos vezetők a brutális méretű arcukkal, a véleménybuborékjaikban hizlalt nárcizmusukkal, a tartalomhiányos szerepléseikkel, a kedélyes szelfijeikkel meg az ócska marketingközhelyeikkel olyanok, mint egy való villába költözött SZDSZ. Nem lehet nem érezni a romlást."

A descartesi értelemben vett GONDOLKODÓ annyira meghatódott saját posztján, hogy egy mondaton belül sikerült neki az, ami Vona Gábornak sok évébe és Simicska Lajosnak sok pénzébe került. Megfejtette önnön politikai identitását:

"Az SZDSZ még minisztériumokért, tényleges hatalomért adta el a lelkét a posztkommunista pártelitnek. Aztán a kárhozat eljött az én nemzedékemért, az LMP-ért is, hogy kihasítsa belőle a Párbeszédet, melynek tagjai valós hatalmat már nem nagyon, de polgármesterséget, uniós képviseletet és parlamenti frakciót azért még kaptak a szocialistáktól, amiért cserbenhagyták a modern, nyugatos Magyarország eszményét."

Fekete-Győr András és a f@szhelikopterezés

Puzsér szerint a Momentum olcsóbb céda, mint az SZDSZ, hiszen az ő jussuk csak néhány felügyelőbizottsági és néhány önkormányzati képviselői hely lesz.

Ennél még VV Aurelio is többet alkudott ki az RTL producereiből – igaz, ő képes a f@szával helikopterezni. Nem tagadom, hogy voltak illúzióim a Momentummal kapcsolatban, s még ma is bízom abban, hogy tagságuk egy ponton túl nem követi a kapzsi és korrupt vezetést."

Itt egy bugyuta videó Puzsérról! Nem mondom, hogy nézzétek végig, de ha már itt vagytok, akkor kattintsatok bele!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére