Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Putyin a melegek jogairól tárgyal Elton Johnnal. Tényleg.

888.hu

2015.09.25. 09:10

A rettegett orosz államfõ nemsokára Sir Elton John világhírû énekessel ül le diskurálni a 2013-ban érvénybe lépett orosz jogszabályról, mely tiltja a "meleg propaganda" bármilyen jellegû megnyilvánulását Oroszországban.

Már csak azért is izgalmas a történet, mert Elton John nemrég tett közzé egy (akkor még úgy tűnt, hogy...) álhírt, miszerint Putyinnal megbeszéltek egy találkozót. Ki gondolta volna, hogy a világ legrettegettebb vezetőjén (Kim Jong Un után természetesen, mert ő a legrettegettebnél is rettegettebb) működik az eféle gerillázás. Azonban a hírről, amit egy hete még az énekes trollkodásának tűnt, kiderült, hogy két orosz komédiásnak köszönhető, és Elton John tényleg azt hitte, hogy Putyinnal beszélt.

Azonban most állítólag Putyin tényleg telefonon megkereste az énekest, és közölte, hogy valóban hajlandó lenne tárgyalni vele az említett témában. Putyin csütörtökön jelezte szándékát – pontosan egy héttel azután, hogy pár orosz humorista megviccelte Elton-t.

Ezúttal Putyin szóvívője is megerősítette a hírt, miszerint tényleg egyeztetett a két fél a találkozásról. Persze az is megtörténhet, hogy a humoristák közben Putyin szóvívőjét is beszervezték.

Dmitry Peskov szóvívő szerint Putyin azt mondta Eltonnak: “Tudom, hogy néhány srác egy kicsit túllőtt a célon a poénkodással. Ártalmatlanok – ez persze nem jelenti azt, hogy igazuk volt.”

A nyugat élesen bírálta az oroszok 2013-ban érvénybe lépett törvényét. A brit énekes rendszeresen hatalmas tömegek előtt lép fel oroszországi turnéi során. Elton John egyelőre nem nyilatkozott a Putyinnal való telefonbeszélgetésről. 

(Reuters, Aljazeera)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére