Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Publik Ligája: Bayer Zsolt válasza

888.hu

2019.08.25. 18:18

Reagált a publicista.

Drága Zsófi!

Nagyon köszönöm! Nagyon meg vagyok lepve és hatva a leveledtől, hát még attól, hogy ismered a Tündértemetőt.

De te győztél, és ez úgy jó!

Engem meg a közönség továbbjuttathat, majd meglátjuk. De ez a győzelem a tiéd. Amúgy kifejezetten szerettem az írásod. Azon röhögtem, hogy amikor megvolt a sorsolás, én ugyanazt mondtam, amit te: foci? Hát ez szívás.

Győztél, szívből örülök és gratulálok, és hamarosan lesz új novelláskötet is!

Puszi!

Zsolt

Mint ismert, vasárnap véget ért Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája és kollégánk, Fodor-Horváth Zsófia összecsapása a Publik Ligájában, ahol a feleknek a „foci” témakörben kellett írniuk, a cikkeket IDE kattintva tudod megtalálni és elolvasni. Az eredmény a következő lett: Bayer írására 2104 szavazat érkezett, míg Fodor-Horváth Zsófia cikkére 3073. A forduló győztese az eredményhirdetést követően levelet írt, ezt változtatás nélkül közöljük:

Kedves Gábor, Kedves Zsolt!

Köszönöm a lehetőséget. Azt hiszem ez az a megmérettetés, amiből majd mese lesz és kiszíneződik és ha már öreg leszek és senki, a gyerekek mesélik majd, hogy „és emlékszel, amikor a nagyi meg a Bayer”, mert én majd nagyi leszek, de a Bayert akkor is tudni fogják, hogy ki volt és én majd csak hallgatom és mosolygok. Szóval, hogy nekem ez tényleg egy nagy dolog, nem egy Dávid és Góliát – bár, ha azoknak nem kellett volna verekedni és most játszódna itthon, és csak a közönség döntene a sorsukról, akkor a verseny fogalmát nem ismerő hangos libsik a Dávidot továbbkiabálták volna, merthogy annyira esélytelen és kicsi is – na, maximum ennyiben lehetne ugyanaz.

Köszönöm hát a lehetőséget, de szerintem Zsolt nyert és kész. Neki kell továbbjutnia a hat közé. Örülök, hogy egyáltalán indulhattam, ekkora nevek között, az meg, hogy Bayer Zsolttal meccselhettem, nekem megtiszteltetés. És aki olvasta a Tündértemetőt, az érti, hogy miért, mert Zsolt írása olyan volt. Inkább megragadnám most a lehetőséget, hogy egyszeri olvasóként itt kampányoljak egyet, Kedves Zsolt, hogy legyen már folytatás. Szerintem elég sokan várjuk.

Hajrá a többieknek!

Zsófi

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére