Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Publik Ligája: íme a nagy nevek

888.hu

2019.07.25. 18:00

Míg a balliberális sajtó berkein belül hetente egymásnak osztogatják a díjakat, addig a jobboldalon baráti versengéssel mérjük össze erőinket. Ez a Publik Ligája.

Bayer Zsolt, Apáti Bence, Gajdics Ottó, Megadja Gábor és Szentesi Zöldi László. Ilyen nagy nevek hallatán feltehetnénk a kérdést, egyáltalán van-e esélye másoknak is a győzelemre? Azonban a Publik Ligája nem egy lefutott mérkőzés, ugyanis az olvasók a publicisztikák elolvasása után fognak dönteni arról, hogy kihez vándorol majd a véleményvezérek trófeája.

Bayer Zsolt kétségtelenül a legismertebb és legélesebb jobboldali publicista, már most retteghet az, aki a sorsolásban vele kerül össze. De vajon le lehet győzni Bayer Zsoltot? Ez a következő hetekben ki fog derülni.

Bayer Zsolttal 2017-ben jelent meg Big Pikcsör-interjú a 888-on:

Bayer Zsolt: „Amiben élünk, az sugárút a semmibe”

Tragikus, heroikus beszélgetés Bayer Zsolttal a haragról és a higgadtságról, a „nekik lehet” és „nekünk nem lehet” embereirõl, a hõsi eposzokról és a varázstalanításról, a kis Cipollákról és a megvezetettekrõl, na meg arról, hogy „most valami közeledik, valami jön, és most fog eldõlni, hogy lesz-e katarzis”.

De nyilatkozott már korábban is lapunknak azzal kapcsolatban, hogy ki a faszagyerek:

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa az egyik legolvasottabb – ha nem a legolvasottabb – publicista a jobboldalon. Bence korábban írt a 888 Piszkostizenkettő rovatába, és készült vele Big Pikcsör-interjú is 2017 augusztusában.

Apáti Bence: „Ti, liberálisok lesztek rohadt nagy bajban!”

Rendhagyó beszélgetés Apáti Bencével, a celeb balett-táncossal a 444-rõl és a 888-ról, a balettrõl és a politikáról, Sorosról és Orbánról, a liberálisokról és a józan észrõl, na meg persze arról, hogy „ha a liberálisok vennék egy kicsit a fáradtságot és egy kicsit kilépnének Újlipócán kívülre, akkor...”

Gajdics Ottó, a mindenki által ismert nagy felhorgadó, a jobboldali média egyik tábornoka, aki kétségtelenül a legmagasabb moralitással harcol már évtizedek óta a balliberális megmondóemberekkel. Gajdics Ottó jelenleg a legolvasottabb magyar hetilap, a Szabad Föld főszerkesztője és állandó szereplője a Hír TV Csörte című műsorának. Vele készült Big Pikcsör-interjúnk itt olvasható:

Gajdics Ottó: „Én például Nádastól hideglelést kapok”

Rendhagyó beszélgetés a nagy felhorgadóval, Gajdics Ottóval a kommunistákról és a megbocsátásról, a liberálisokról és a parasztmoralitásról, az européerekrõl és a jelzõ nélküli demokráciáról, a kardszárnyú delfinekrõl és a gendersemleges mosdókról, na meg arról, hogy „akkor ki is a paraszt, már könyörgöm?”

Szentesi Zöldi László kétségtelenül a legjobb tollú magyar újságíró, aki amellett, hogy a Demokrata hetilap főmunkatársa, állandó szerzője a 888 véleményrovatának is. Emellett a Hír TV Sajtóklub című műsorának állandó szereplője.

A Hír TV A nyolcas című műsorában nemrég GFG beszélgetett Szentesivel arról, hogy mit jelent ma európainak lenni.

És végül, hogy kicsit haza is beszéljünk, valószínűleg nem kell bemutatnunk a legismertebb 888-as publicistát, Megadja Gábort, aki minden héten tűpontos érvekkel ejt vágásokat a liberális képmutatás minden hájjal megkent testén. Megadja kétségtelenül Mark Zuckerberg és a Facebook legnagyobb magyarországi ellensége, és a legismertebb magyar reakciós harcos.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

74 éve kezdődött a magyarországi németek kitelepítése

A kollektív bűnösség elve alapján németeket telepítettünk ki, miközben a csehek ugyanilyen indokkal a németek mellett a magyarokat is megpróbálták eltüntetni az országukból.

Folytatódik a magyar álom a kézilabda Eb-n: megvertük a szlovénokat!

Folytatódik a magyar álom a kézilabda Eb-n: megvertük a szlovénokat!

Csodálatos második félidőt produkálva óriási győzelmet aratott Magyarország!

Szegény sorból, városi közegből származik a családod? Egy ír kutatás szerint jó esélyed van rá, hogy az ükapád nem az igazi ükapád

Szegény sorból, városi közegből származik a családod? Egy ír kutatás szerint jó esélyed van rá, hogy az ükapád nem az igazi ükapád

Egy úttörő ír kutatócsoport ment utána DNS-tesztek és anyakönyvi kivonatok tucatjaival, hogy vajon mennyire volt gyakori a megcsalás a városiasodás hajnalán.

RT: Soros Györgyhöz köthető szervezetek próbálják elérni, hogy a YouTube letiltson „nem megfelelő ideológiájú„ videókat

RT: Soros Györgyhöz köthető szervezetek próbálják elérni, hogy a YouTube letiltson „nem megfelelő ideológiájú„ videókat

Újabb lépés a teljes cenzúra felé: a Soroshoz köthető Avaaz egyesíti az erejét néhány másik szervezettel, hogy közösen kilobbizzák a YouTubenál, hogy a videómegosztón tiltva legyenek a „nem megfelelő ideológiájú” tartalmak, és büntetve legyenek azok készítői.

„Modern hazafiság” – A polgárőrök is segítenek a határvédelemben a migráció ellen

„Modern hazafiság” – A polgárőrök is segítenek a határvédelemben a migráció ellen

A polgárőrök a kormány stratégiai partnerei, akik részt vesznek a határvédelemben, és ezáltal jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy Magyarország közbiztonsága jó – közölte a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére