Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pörzse egyszerre gyalázza a magyarokat és a székelyeket

Horváth József György

2017.09.28. 19:28

Pörzse Sándor volt jobbikos képviselõ Simicska tévéjében tett vállalhatatlan kijelentéseket.

A volt jobbikos képviselő a HírTv Szabadfogás című műsorában osztotta az észt arról, hogy szerinte milyen műveletlenek és pronycik a belhoni magyarok és a székelyek. Pörzse Sándor szerint a belhoni magyarok és a székelyek is kevésbé tájékozottak, és még a zenei ízlésük is rossz, hiszen a "lakodalmas rockot" szeretik. Pörzse felháborító kijelentései nem csak erősen általánosítóak, de nagyképűek és lenézőek is, arról már nem is beszélve, hogy ízlésről nem lehet vitatkozni, így a Jobbik-hívő feleslegesen vagdalkozik. Biztosan fáj neki is az a tény, hogy bizony a határon túli magyarság végleg elfordult a Jobbiktól. Ettől függetlenül azért nem kellene ilyen, a magyarságot és székelyeket lenéző kijelentéseket tennie.

Az utóbbi időben már bebizonyosodott, hogy a Jobbik – élén Vona Gáborral – egyszerűen nem ért a néppártosodáshoz. Hiszen mint ismert, nem Pörzse Sándoré az első olyan jobbikos megnyilvánulás, amely kifejezetten becsmérlő, lenéző stílusban értekezett egyes közösségekről. Vona Gábor ominózus Facebook-bejegyzése óta sem kért bocsánatot nyugdíjasokat szapuló kijelentései miatt, Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője pedig lenézően azt mondta, hogy "a közönyös választókat csak az érdekli, hogy vegyenek sört a Tescóban és megnézzék este a meccset a tévében". Ezt megelőzően pedig Vona Gábor keresztfia, Szotyori-Lázár Zoltán jobbikos politikus nyilvánított véleményt az erdélyi magyarságról:

Az erdélyi magyarság nagyobb része megvehető egy marék üveggyönggyel. (...) Köreikben ugyanis még a magyarországinál is nagyobb mértékű az elhülyülésre hajlamosság."

Amíg a Jobbik megtalálja a normális kommunikáció eszközeit, addig szóljon itt egy kis lakodalmas rock az Erős Testvérektől, hogy Pörzse Sándor is élvezze a bulit.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére