Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pikó „nem készültem” András otthonról diktál Józsefvárosnak

Ányos Miklós

2020.05.17. 13:35

Home office-ból rendületlenül rendeletekkel...
Rendkívüli bátorság rendkívüli jogrend esetén.

Ez lehetne a „nyócker” (munkavégzés helyétől) független vezetőjének jelmondata, akit nem talált a Polgármesteri Hivatalban a Hír TV stábja.

Mint kiderült, Pikó András az otthonából online irányítja a kerületet.

De vannak még más rémisztő képződmények is az Informátor e heti adásában.

Bohár Daniék most annak jártak utána, hogy mennyire okoz nehézséget a baloldali önkormányzatoknak befizetni a közösbe. Vajon valóban ellehetetleníti-e őket a járványügyi alaphoz való hozzájárulás, vagy megint csak hisztiznek?

A Medgyessy-, Gyurcsány-, Bajnai-kormányok idején nemcsak a kormányzat gazdálkodott felelőtlenül, hanem a magyar települések önkormányzatainak túlnyomó többsége is eladósodott. 2011 és 2014 között az Orbán Viktor vezette kabinet fokozatosan, 1400 milliárd forintból több lépésben konszolidálta, vagyis átvállalta a települések adósságait.

Hetek óta hallani a baloldal által vezetett önkormányzatoktól, hogy a kormány el akarja lehetetleníteni őket azzal, hogy most nekik is ki kell venniük a részüket a közös teherből.

Annak a közel 2000 milliárd forintnak, amit a kormány a járvány elleni védekezésre fordít, a 95 százalékát a kormány úgy biztosítja, hogy a saját költségvetéséből csoportosít át forrásokat, és alig 5 százalék az, amit a pénzügyi szektornak, a multicégeknek, az önkormányzatoknak, illetve a pártoknak kell viselniük. Ami az önkormányzati világot illeti, ez 34 milliárd forint.

A teljes adás itt tekinthető meg:

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére