Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Persze, független... Soros embere méltatja a Telexen a kirúgott Index-főszerkesztőt

M. Kovács Róbert

2020.09.08. 08:12

Rangos német sajtódíjjal jutalmazták Dull Szabolcsot, az Index kirúgott főszerkesztőjét – harsogja a #legyenmásik Telex. Az egykori indexesek új lapjának függetlenségéről sokat elárul, hogy a Dullnak ítélt sajtódíj kiemelt eseményként szerepel a Soros-hálózat „sajtónaptárában” és a hálózat egyik támogatottja méltatja a bejegyzésben a volt Index-főszerkesztőt.
A sajtószabadság és a független újságírás támogatásáért rangos német sajtódíjat kapott Dull Szabolcs.„,

számol be róla az újIndex, a Telex Facebook-oldala. A hírt az új, még támogatásokat tarháló portálon Dunja Mijatovic, az Európa Tanács emberi jogi biztosának kommentálja.

”Bármikor, amikor aláássák az újságírók függetlenségét, erodálódik a demokrácia. Ezért kell kiállnunk és megvédenünk a Dull Szabolcshoz hasonló újságírókat a munkájukba történő indokolatlan beavatkozástól„.

Nos, ha eddig nem lett volna nyilvánvaló a ”függetlenobjektív„ indexes csapat és a Sosor-hálózat közötti összefüggés, akkor most itt a bizonyíték.

Dunja Mijatovic Soros egyik megbízható szövetségese az Európai Tanácsban, tagja a Nyílt Társadalom Alapítványok által támogatott openDemocracy platformnak, de már korábbi pozíciójában is többször kiállt a Soros-hálózat érdekei mellett, amikor az EBESZ képviselőjeként támadni kezdte a magyarországi Stop Soros törvénycsomagot.

Ugyanakkor a Dullnak ítélt Sanssouci Colloquim díjának átadása a Nyílt Társadalom Alapítvány médiatámogatottjainak eseményeiről nyilvántartott naptárban is kiemelt helyen szerepel.

Biztos véletlenül...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére