Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pénzbüntetést kapott és hazaengedik Kenderesi Tamást

Bokor Gábor

2019.07.30. 13:15

Csütörtökre érhet Budapestre.

A sportoló hazautazhat Dél-Koreából, miután szexuális zaklatással vádolták meg. Sós Csaba, az úszók szövetségi kapitánya bejelentette, hogy Kenderesi pénzbüntetést kapott, majd hozzátette, nem látta azt a videóanyagot, ami alapján zaklatással gyanúsították az úszót.

A döntés Kenderesi fegyelmijéről a szövetség elnökének hatásköre. Ha vétkes volt, fegyelmi eljárás lesz ellene, az biztos

– mondta az edző.

Kenderesi Tamást vasárnap vádolták meg szexuális zaklatással, miután ittasan hozzáért egy 18 éves lány fenekéhez, aki erre kihívta a rendőröket. Az úszó elismerte, hogy hozzáért a lányhoz, azonban megbánta tettét, bocsánatot kért, a zaklatás tényét tagadta. Mikor a rendőrök elkapták a magyar sportolót, nem volt nála semmilyen igazolvány vagy akkreditációs kártya, ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy végül úgy döntöttek, a vizsgálat ideje alatt, vagyis tíz napig nem hagyhatja el az országot. Ezt módosították kedden. A rendőrség hétfőn vádemelési javaslattal fordult az ügyészséghez a Mandiner szerint. A rendőrségnek Kenderesi jelezte: hajlandó kifizetni és letétbe helyezni a becsült bírságnak megfelelő összeget, csak engedjék haza.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére