Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pedofil kajakedzõ molesztálta tanítványait

888.hu

2016.05.29. 17:28

Egy ötvenes éveiben járó kajakedzõ, aki korábban olimpiai bajnokokat készített fel, szexuális ajánlatot tett 15 éves tanítványának. A lány többször is visszautasította a férfit, de az folyamatosan zaklatta az interneten.

Nagyon rád vagyok izgulva! Nekem igen bejössz és nem igen érdekel hány éves vagy"

– ilyen és ehhez hasonló üzenetekkel bombázta a fiatal lányt az edző.

A lány először diplomatikusan elhárította a közeledést, mondván, hogy tiszteletet érez a férfi iránt, semmi többet. Azt is hozzátette, hogy ez a közös munka rovására menne.

Sajtóinformációk szerint több lány is érintett az ügyben. Összesen négyen vannak, akiket zaklatott az edző. A legfiatalabb 13 éves a legidősebb 16.

Egy, az ügyben név nélkül nyilatkozó személy szerint nyílt titok volt eddig is, hogy az edző a kislányokhoz vonzódik, de idáig senki sem mert lépni. A fiúkkal állítólag nagyon rosszul bánt, mert konkurenciának tekintette őket.

Horváth Gábor kétszeres olimpiai bajnok a TV2 Tényeknek nyilatkozott az ügy kapcsán.

Konkrétan engem megdöbbentett a hír, mert nagyon jól ismerem a ..., mert nekem is volt edzőm hosszú ideig. Õ egy kétlányos apukaként tevékenykedett mellettünk. Engem teljesen letaglózott ez a dolog. Mint sportszerető ember úgy gondolom, hogy a sportra ez nagyon-nagyon rossz hatással van. Amennyiben igazak ezek a hírek, az ilyen embereket el kell távolítani a sportágból"

– mondta Horváth.

A Blikk információi szerint az ügyben már megkezdődött a nyomozás.

(Blikk, Tények)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére