Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pár nap alatt kimutatta a foga fehérjét az ellenzék

Bokor Gábor

2019.11.04. 13:18

Tíz pontban arról, milyen gaztetteket követtek el az ellenzéki vezetők azután, hogy megválasztották őket.

A Mandiner készített egy hosszabb összeállítást arról, hogy három hét alatt milyen botrányokat generált az ellenzék. Hosszas a lista, ugyanis ismét kiderült, ezek nem változnak, amint egy kis hatalomhoz jutnak, máris jön az ügyeskedés és a mutyi. A lista első helyén a pesterzsébeti botrány van, melyről cikkeztünk mi is itt, a 888-on. Mint ismert, az ellenzéki horrorkoalíciónak első dolga volt a választás után, hogy brutálisan megemelte a saját fizetését. A MSZP és a DK lépése annyira megosztotta még a velük szövetséges pártokat, hogy a Momentum faképnél hagyta őket.

Újbudán is nekiálltak a pénz szivattyúzásának, a DK-s polgármester, László Imre azt javasolta, hogy a törvényileg adható legmagasabb bért kapják meg az alpolgármesterek, amit meg is szavaztak maguknak. Ha ez nem lenne elég, akkor az új ciklusban kettő helyett négy helyettese lesz a gyurcsányista kerületvezetőnek. A DK-s Bakai-Nagy Zita; a párbeszédes Barabás Richárd; a szocialista Hintsch György bruttó 928 100 forintot (költségtérítés: bruttó 139 200 forint), a momentumos Orosz Anna pedig bruttó 979 100 forintot (költségtérítés: bruttó 146 900 forint) vihet haza. László Imrének volt még egy különösen aljas húzása, egy lapinterjúban azt mondta, ha tehetné, akkor meggátolná az Újbudán épülő szuperkórház beruházását, pedig a Dél-budai Centrumkórház több mint egymillió ember ellátásáért lesz felelős.

Az ellenzék a saját fizetésének megemelésével ünnepli, hogy megválasztották

A XV. kerületet az önkormányzati választáson megkaparintotta az ellenzék és egyből neki is látott a rombolásnak, először azzal, hogy megszavazták, ha már ilyen ügyesek voltak, igazán megérdemlik a fizuemelést, így 50 százalékkal megnövelték a képviselők alapilletményét. Ugyanezt csinálta az ellenzék Pesterzsébeten is, ott akkora viszály lett belőle, hogy a Momentum kilépett és ezáltal bomlásnak indult [...]

Horváth Csaba is egyből „dolgozni” kezdett Zuglóban

Az MSZP-s politikus alig nyerte meg a választást, egyből átláthatatlanná tenné Zuglót. Terve szerint már az első ülésen úgy módosította volna a képviselő-testület szervezeti és működési szabályát, hogy polgármesterként a testületet megkerülve hozhasson döntést a hatáskörébe tartozó szinte bármilyen ügyben, ha azt halaszthatatlannak minősíti. Az esetből akkora botrány lett, hogy végül visszalépett ettől az ötlettől.

A hétvégén mi is írtunk róla, hogy kiderült, Baranyi Krisztina, Ferencváros új polgármestere sajátosan értelmezi a sajtószabadság fogalmát. Míg azt hirdette, hogy ő a sajtó- és véleményszabadság híve, kiderült, hogy azért a megjelenés előtt „átfutná” a kerületi lapot, minden „rendben van-e” vele.

Az újságot nyomdába történő továbbítás előtt a [email protected] e-mail címre küldd meg

– állt a kiszivárgott e-mailben.

Karácsony tervét egyből elgáncsolták

Míg a főpolgármester azt hangoztatja, hogy nem akar új stadionokat, stadionstopot ígér, addig Gajda Péter kispesti polgármester azzal nyugtatta Gács Pált, a Honvéd FC klubvezetőjét, hogy nem kell aggódnia az épülőben lévő Bozsik-stadion miatt, elkötelezett a stadion megépítése mellett.

Karácsony mindent megígér, de az ötletei napirendre sem kerülnek a fővárosi közgyűlés alakuló ülésén: mint ismert, nem téma az új ingatlanadó és nem kerül bevezetésre a 14 év alattiak ingyenes tömegközlekedése sem, mindössze a korhatárt módosítják 6-ról 7 évre. De nem kerül bevezetésre a stadionstop, és a Liget-projekt leállítását sem viszi a közgyűlés elé Karácsony.

Az ellenzéki főpolgármester ráadásul azokat teszi meg helyetteseinek, akiket kritizált korábban. Így lesz majd minden jel szerint főpolgármester-helyettes a DK-s Gy. Németh Erzsébetből és az MSZP-s Tüttő Katából. Annak ellenére lesz belőlük helyettes, hogy egy, a kampányban kiszivárgott hangfelvételen Karácsony élesen bírálta őket.

A Tüttő Katát én is benéztem, nem tudtam, hogy a Leisztingernek vannak ezek az ügyei az V. kerületben. A Tüttő egyébként a XII. kerületben is indulhatott volna, ha tudom ezeket, csak én is későn tudtam meg. Nem akarok álnaiv lenni, hogy akkor a Leisztingernek az élettársa, a volt felesége, vagy a mostani, ezt nyilván nem tudom, nyilván nem egy erős ajánlólevél

– mondta Karácsony Gergely.

Hiába a korrupció és a kokain, az MSZP-s képviselő a helyén marad

Lackner Csabát hiába zárta ki a kokainos és korrupciós botránya után az MSZP, a baloldali politikus nem hajlandó lemondani a pozíciójáról, sőt még fel is van háborodva, amiért a szocik etikai tanácsa elhatárolódott tőle.

Nem érzem úgy, hogy le kellene mondanom a képviselői mandátumomról, ahogy az MSZP Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsának döntését is igazságtalannak tartom. Azt gondolom, hogy engem is megillet az ártatlanság vélelme. Sajnálom, hogy az MSZP ezt az alkotmányos alapelvet nem tartja tiszteletben, és nem érvényesíti a tevékenysége során, legalábbis irányomba biztosan nem

– írta közösségi oldalán Lackner Csaba.

Karrierbaloldal

A lista utolsó helyére Molnár Miklós került, aki az év elején állt a szombathelyi ellenzék oldalára, majd élére. Molnárt az új baloldali többség pedig már az első közgyűlésen jól jövedelmező kifizetőhelyhez juttatta, öt év alatt 80 millió forintot fog keresni, miután a Vasivíz Zrt. élére kerül. Ez azonban csak Molnár alapbére, hiszen ha a kitűzésben szereplő feladatokat teljesíti, éves szinten ötvenszázalékos prémium is jár neki, így öt év alatt összesen akár 120 millió forintot is eltehet a politikus.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Ez a nap sem volt semmi: újabb halálos áldozatok, a sorosisták mégis csak a törvénnyel foglalkoznak, a kormány viszont 6 repülőnyi védőeszközt szerzett

Ez a nap sem volt semmi: újabb halálos áldozatok, a sorosisták mégis csak a törvénnyel foglalkoznak, a kormány viszont 6 repülőnyi védőeszközt szerzett

Mozgalmas nap volt ez a szerda is: sajnos a járvány újabb halálos áldozatokat szedett Magyarországon, világszerte pedig már 30 ezer felett van a halálos áldozatok száma. Valahogy a Soros által pénzelt Helsinki Bizottságot mégis inkább a magyar koornavírus-törvény érdekli, semmint a járvány. A magyar kormány viszont teszi a dolgát: újabb nagymennyiségű védőeszköz érkezik repülőkön.

Kovács Zoltán: mindenkinek joga van tudni, kiket veszélyeztet a járvány

Kovács Zoltán: mindenkinek joga van tudni, kiket veszélyeztet a járvány

Minden magyar embernek joga van tudni, hogy a koronavírus mely korosztályokat, célcsoportokat veszélyezteti leginkább, és milyen betegségek jelentenek különös veszélyt a vírus szempontjából – mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerdán videóüzenetben, miután a Társaság a Szabadságjogokért nevű sorosista civilszervezet a személyiségi jogok megsértésével hozta kapcsolatba az adatközlést.

Tömegesen mászkálnak át a román-magyar határon

A román hatóságok vizsgálatot indítottak a román-magyar határnál azt követően, hogy megnőtt azon személyek száma, akik gyalogosan lépik át a román-magyar határt – jelentette be szerdán Marcel Vela román belügyminiszter.

Új jogszabályokkal segítené a kormány a cukorbeteg gyerekeket

A kormány a koronavírus-járvány idején is segíti a beteg gyermekeket nevelő családokat, köztük azokat, melyekben 1-es típusú diabéteszes gyermekek élnek – mondta az Emmi államtitkára Novák Katalin.

Álhír-lebuktató sorozatba kezd a Századvég

Álhír-lebuktató sorozatba kezd a Századvég

A koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet idején a félretájékoztatás a szokásosnál is komolyabb veszélyeket rejt, ezért a Századvég Alapítvány sorozatot indít, melyben azokra az álhírekre hívja fel a figyelmet, amelyek alkalmasak a pánikkeltésre, félretájékoztatásra, vagy a veszélyhelyzeti intézkedések hatékony végrehajtásának akadályozására. Elsőként arra az írásra reflektáltak, amelyben a Magyar Hang azt állította, hogy az Országos Vérellátóban „tilos a maszkviselés”, a kamuhírt szinte a teljes balliberális ellenzéki média átvette.

Több mint félezer halálos áldozat egy nap alatt Nagy-Britanniában

 Az állami egészségügy legfrissebb adatai szerint egy nap alatt 563-mal emelkedett a koronavírus okozta betegségben elhunytak száma, ami az eddigi legnagyobb napi halálozási szám a brit adatok rendszeres közlése óta.

Frank Füredi: Magyarország bűnbak lett

Frank Füredi: Magyarország bűnbak lett

A koronavírus-járvány elleni védekezés nyomán bevezetett különleges jogrend miatt Magyarország a bűnbak szerepébe került – állapította meg Frank Füredi, a XXI. Század Intézet tudományos főmunkatársa a Látószög blogon szerdán megjelent elemzésében.

Pénzügyőrök segítik a közrend fenntartását

Pénzügyőrök is segítik a rendőrség munkáját a koronavírus-járvány elleni védekezésben – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. 

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére