Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pápai Joci a rasszista Orbán-kormány hazájából jött - sivalkodnak az osztrákok

888.hu

2017.05.18. 07:08

Az osztrákok az Eurovíziós Dalfesztivál óriási nézettségét arra használták fel, hogy megpróbálják lejáratni Orbán Viktort és Magyarországot.

Az osztrákok politikai célra használták fel az Eurovíziós Dalfesztivált, noha ez az Európai Műsorszolgáltatók Szövetség szabályzata szerint tilos. Sógoraink kihasználták az alkalmat, hogy ország-világ előtt megpróbálják lejáratni a magyar kormányt. A számtalan eset közül ez is jól mutatja a liberálisok módszereit és aljasságát.

A bevezető szövegrész magyarra fordítva így hangzik:

Pápai Joci a roma népcsoporthoz tartozik, egy etnikai kisebbséghez, akiket az Orbán- kormány nem szívesen lát, és az EU-tagság ellenére még mindig diszkriminálja őket."

Az alkalmazást a PestiSrácok egyik olvasója töltötte le, aki a portál elmondása szerint bár rég óta Ausztriában él, de magyarként Pápai Jocinak szurkolt és szeretett volna minél többet megtudni róla. Az applikáció megnyitása után döbbent meg azon, hogy az énekes bemutatását arra használták fel, hogy az Orbán Viktor által vezetett magyar kormányt diszkriminációval vádolják.

Az alkalmazásban lévő magyarellenes szövegre még élő adásban is sikerült rákontráznia az ORF riporterének, aki Jocit a ,,rappelő Dzsingisz kán Magyarországról” jelzővel illette.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére