Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pánik az MSZP-ben: kirakták a Népszabadság volt fõszerkesztõjét a brigádból

Bokor Gábor

2017.05.16. 06:58

Nem tudtak megegyezni a jövõrõl Murányi Marcellel.

Többé már nem az MSZP kommunikációs tanácsadója Murányi Marcell, a Blikk és a Népszabadság korábbi főszerkesztője. A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a korábbi hónapokban Murányi több javaslatot is kidolgozott a párt kommunikációjának átalakítására, azonban az MSZP nem foglalkozott ezekkel, egyszerűen lesöpörték azokat az asztalról. 

A lap szerint végül a volt főszerkesztő döntött úgy, hogy nem kéri szerződése hosszabbítását, a szocialisták pedig nem marasztalták.

Murányi tavaly decemberben került közel a szocialistákhoz. Az MSZP vezetése Murányi kommunikációs igazgatónak való kinevezését szorgalmazta, azonban a tisztséget végül nem szerezte meg, így csak tanácsadói szerződést kötöttek vele. 

Az MSZP kommunikációja ennek ellenére nem javult, sőt. A szocialisták azt brainstormingolták ki, hogy a jobboldali sajtó nagy részének, köztünk portálunknak nem nyilatkoznak. Azért döntöttek így, mert az Echo TV stábja megpróbált bejutni Botka "Rolex" László irodájába, azonban a szegedi polgármester rendőrt hívott.

A bejelentés napján azonban homokszem került a gépezetbe, mivel a szocik volt elnöke, Kovács László este interjút adott az Echo TV-nek, amiben elmagyarázta, hogy szerinte miért rossz az MSZP interjúbojkottja. A Magyar Nemzet megjegyzi, hogy később Burány Sándor egy sajtótájékoztatón nem volt ugyan hajlandó nyilatkozni az Echo TV riporterének, ám amikor a Hír TV tette fel ugyanazt a kérdést, válaszolt rá.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére