Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Palvin Barbi DiCaprioval kavar?

Bertha László

2016.05.20. 13:28

Cannes-ban, a filmfesztivál esti összejövetelén úgy tûnt, egymásra hangolódtak...

Palvin Barbi nemrég elmondta, hogy már három éve szingli és vágyik a szerelemre. Ám a férfiak nagy többsége túl félénk, és nem merik őt leszólítani.

De úgy tűnik, DiCaprio kivétel, mert a Cannes-i filmfesztivál esti buliját a szépséges magyar modellel töltötte, és állítólag régóta próbálja már becserkészni Barbit. Az immár Oscar-díjas színész általában a születésnapján is felköszönti Barbit, ha a városban vannak, mindig felkeresi őt.

Barbi az egyik nagy szépségipari cég nagyköveteként jelent meg a filmfesztiválon, de a kötelességek teljesítése után azért ő sem kéreti magát, ha buliról van szó: így keveredtek össze a nőcsábász színésszel.

Barbi érkezése után rögtön DiCaprioval találkozott, majd az azt követő partin is, így mondhatni, hogy szinte az egész napot együtt töltötték. A buliról felvétel is készült, ami alapján jól érezték magukat egymás társaságában. DiCaprio nem igazán kívánta más hölgy társaságát, de persze nem tudni, miről esett szó, miközben nagyokat nevettek és trécseltek.

Palvin Barbi szépsége és humora azonban sokakat kíváncsivá tett, és nem egy hírességgel boronálták már össze a modellt. Legtöbbször Éder Krisztiánnal, SP-vel szokták, mert viszonyukról úgy tudni, hogy igen közeli, illetve nagyon sokat is dolgoznak együtt. Ugyanakkor többen arról beszélnek, hogy Justin Bieber, Niall Horan, a One Direction egyik énekese, valamint Lewis Hamilton is kivetette már Barbira a hálóját.

Palvin Barbi úgy tűnik, nagyon bölcsen kivár, és a számára legalkalmasabb partnerrel kovácsol majd szerelmet.

(Blikk)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére