Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pálinkás József Gyurcsánynál pitizik

Horváth K. József

2021.05.29. 15:00

Ahogy a sétarepülés parasztbácsija nem gondolta volna, hogy a rémület minden terméke végül a nyakába köt ki, úgy a magam részéről én sem gondoltam volna, hogy Pálinkás József, az Orbán-kormány egykori minisztere, most az Újvilág Néppárt képviseletében Gyurcsány Ferencnél pitizik azért, hogy bevegyék hetediknek a hatpárti moslékkoalícióba.

Azt nem tudom, hogy Pálinkásnak gyerekkorában a hinta kedvenc játékai közé tartozott-e, de az biztos, hogy felnőttként az egyik legnagyobb hintássá fejlesztette magát. MDF-esként kezdte, majd a pártszakadást követően az Antall-i örökséget bomlasztó 15-ök közé állt az MDNP-ben, amelyet az a Pusztai Erzsébet vezetett, aki mostanában a gyurcsányisták szekerét tolja ezerrel az ATV-ben és más balos felületeken.

Orbán pedig a tisztesség jegyében mindkettőjüknek adott még egy esélyt első kormányában. De ott is kiderült, hogy

hamis a baba,

ahogy Pálinkást később is fojtogatta a nemzeti-konzervatív világ levegője. Így aztán a Fideszből is kilépett. S most az Új Világ Néppárt elnökeként fúrná teljes erővel Orbán Viktort és kormányát. Olyan egykori újságíróval az elnökségben, mint Lantos Gabriella, aki a szélsőbalos rádióműsor, az egykori ÁVH nyomozó századosa, Ipper Pár nevével fémjelzett 168 órának rendszeresen készítette a riportokat.

Pálinkás Gyurcsányba kapaszkodva akar polgári alternatívát nyújtani azoknak, akik kormány- és politikai irányváltást szeretnének.

Megkérdezhetjük:

a keresztény-nemzeti kormány irányvonala helyett milyen irányba vinné az ország politikáját, amelyet Gyurcsány irányít? A liberálbolsi közeg nem büdös neki?

Pedig Pálinkást még a baloldalon sem nézik semmibe. A mérhető támogatottsággal nem rendelkező Párbeszéd, illetve a szabad szemmel láthatatlan Liberálisok ugyanis már biztos tagjai a koalíciónak. Pálinkás azonban csak akkor kap helyet a csapatban, ha legalább öt parlamenti mandátumot nyernek a választáson. Akkor lehet önálló frakciójuk, persze Gyurcsány felügyelete mellett. Ha csak négy jön össze, akkor a bejutók választhatnak a DK, a Jobbik, a Momentum, az MSZP remek kínálatából. Néhai Dinnyés József dalát idézve: „Ez ám a karrier!”

Tessék mondani: süllyedhet egy miniszter, a tudományos akadémia volt elnöke, egy tudósember ennél lejjebb?

Vagy

aki hintára született, az nem is tud róla leszállni?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Advent a Bazilikánál

Advent a Bazilikánál

Orbán Viktor kilenc új képet töltött fel Facebook-oldalára az adventi készülődésről. Egy önálló videót pedig a Bazilika környékén zajló adventről.

Napi izgalmak, varsói tanácskozás, kukkol a Facebook, semleges mosdók terítéken

Napi izgalmak, varsói tanácskozás, kukkol a Facebook, semleges mosdók terítéken

Konzervatív pártvezetők tanácskozása Varsóban, megosztja adatainkat a Facebook és a WhatsApp, gendersemleges mellékhelyiségeket vezetnek be Chicagóban diákoknak.

Európai konzervatív vezetők: az EU szabad és egyenlő nemzetállamokból áll

Európai konzervatív vezetők: az EU szabad és egyenlő nemzetállamokból áll

Az Európai Unió (EU) szabad és egyenlő nemzetállamokból áll, őket számos szoros együttműködési terület köt össze, Európa pedig csak az ilyen együttműködési modell révén menthető meg további válságoktól és feszültségektől – szögezték le az európai konzervatív pártok vezetői a szombati varsói konferenciájukat záró közös nyilatkozatban.

Gyurcsányékkal a nyílt hazaárulás és a magyarok életszínvonalának földbe döngölése jön divatba

Gyurcsányékkal a nyílt hazaárulás és a magyarok életszínvonalának földbe döngölése jön divatba

Gyurcsányékkal a nyílt hazaárulás és a magyarok életszínvonalának földbe döngölése jön divatba

Donáth: „Orbán gyáván megfutamodott”

Donáth: „Orbán gyáván megfutamodott”

A héten megörvendeztette az ATV nézőit tízpercnyi diktatúrázással Donáth Anna, aki – egyébként nem jogászként – a jogállamiságról beszélt Rónai Egonnal, ekézve a totalitárius Orbán-rezsimet, ami annyira elnyomó, hogy még a hazáját kofaként áruló Momentum korábbi és új elnökét is hagyja rendre felszólalni a magyar érdek ellen, minősíthetetlen stílust megengedve magának a kormány tagjaival szemben.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére