Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ötös szintű varázslattal pusztították el a #MeToo-mozgalmat a hindu szerzetesek

Békési Marcell

2019.10.03. 12:58

Nem szaroznak.

Egy, az indiai Karnátaka államban működő férfijogi csoport púdzsát, vagyis megidéző rituálét szervezett 40 másik civil szervezettel karöltve. A SIKF (Save Indian Family Karnataka) akciója országossá szélesedett – több mint 50 különböző településen zajlott egyszerre.

A mintegy tízezer résztvevő több hindu pap és szerzetes vezetésével végezte el az „ördögűzést”, amelynek

célja, hogy egyszer s mindenkorra felszámolja a #MeToo-mozgalmat és a feminizmust.

Illetve hogy egész pontosak legyünk, a szervezők nem a mozgalmat akarták eltüntetni, hiszen ők a feminizmust nem egy mozgalomnak tekintik, hanem egy valóban létező démonnak: Pisacsíninek, aki lányokat és felnőtt nőket száll meg, így lázítva őket férfitársaik ellen.

A modern hindu teológia szerint a démonok egyébként a kibertérben is képesek mozogni, és a #MeToo sem más, mint a férfiak online megkövezése. A rituáléról videók is készültek, amik a Twitteren keringenek, így nézett ki élőben a szertartás:

Az egészet egyébként még viccesnek is tekinthetnénk, hogyha nem éppen India lenne az az ország, ahol a feminizmusnak emancipációnak valóban van létjogosultsága, hiszen a régió a nők ellen elkövetett gyilkosságok és nemi erőszakok számát és arányát tekintve napjainkban is a világelsők között szerepel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére