Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Oszlásnak indult a Momentum

Vincze Viktor Attila

2017.12.21. 14:58

A hatalmas ambíciókkal és egyszersmind nulla tagsággal, valamint semmilyen társadalmi támogatottsággal sem bíró Momentum szétszakadása a választások közeledtével egyre gyorsuló ütemben folytatódik. Most éppen a kampányfõnöke hagyta ott a vidéki magyarokat gyûlölõ mikropártocskát.

A Momentum Mozgalom a tavalyi párttá alakulása óta gyakorlatilag már hét vezetőségi tagjától megszabadult.

Ha ilyen ütemben folytatódik a Momentum nevű képződmény oszlása, akkor a választások idejére az egy szem Fegyőrön – Fekete-Győr András, elnök – kívül lehet, hogy már egyetlen tagja sem marad a gazdag, liberális családok gyerekei által kitalált, SZDSZ-t feltámasztó kísérletnek. 

Szerda délután lemondott a Momentum Mozgalom kampányfőnöki pozíciójából Zaránd Péter.

Az okok állítólag "egyelőre nem tisztázottak". (Magyarul: összeveszett egymással a tagság nélküli párt neurotikus vezetősége.)

A 2018-as választási kampányban kulcsfontosságú tisztséget a hírek szerint egyelőre Soproni Tamás alelnök vette át.

Soproni Tamás leginkább talán arról lehet ismerős, hogy ő az a fajta momentumos, aki szereti emelt hangon, érthetetlenül gyorsan hadarva előadott neurotikus performanszokkal megzavarni más pártoknak a neki nem tetsző tartalmú sajtótájékoztatóit. 

A baj nem jár egyedül Nem elég a sok belső feszültség, a Momentum lángoló forradalmár tekintetű aktivistáinak még ráadásul aláírásokat is kell gyűjteniük a Soros-hálózat védelmében. Azt nyilatkozta a mikropárt szóvivője, hogy jól haladnak, mert naponta 2-3 ezer aláírást gyűjtenek össze. Ez viszont elég furcsa tekintetbe véve azt, hogy az előző napokban Budapesten (az egyetlen városban ahol valamennyire jelen vannak) nem is lehetett látni a momentumosok aláírásgyűjtő standjait.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére