Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Oroszlánszívű Fekete-Győr és a vitától rettegő nyúl meséje

888.hu

2022.01.29. 20:35

Fekete-Győr András legújabb Facebook bejegyzését olvasva joggal támadhat az az érzésünk, hogy a Momentum levitézlett elnöke nyugodtan csatlakozhatna a legnagyobb nevettetők csapatához. A legújabb kacagásra késztető eszmefuttatásában ugyanis arra a kijelentésnek álcázott kérdésre keres választ, hogy „miért retteg a vitától Orbán Viktor”.

A feladott magas labdát túlságosan könnyű lenne leütni azzal, hogy a pengeéles elméjű Fekete-Győr nemhogy egy vitán, de egy baráti kérdezz-felelek során is csúfosan megbukna, sőt, már meg is bukott. Lásd, a „nem tudom”-ok számában világrekordot javító, és ezzel az elnöki posztra való tökéletes alkalmatlanságát bizonyító Partizán interjút! Mentségére szóljon, hogy nem maga az ex-pártelnök akar vitázni a kormányfővel – az lenne ám az igazi kabaré –, inkább az ellenzéki összebútorozás fekete öves híveinek szól az erőfitogtatás köntösébe bújtatott álkérdés.

„Ha Orbán Viktor védhetőnek tartaná a kormányzását, nem remegne nyusziként, hanem leülne vitázni Márki-Zay Péterrel. De ő is tudja, hogy amit csinál, védhetetlen. Ezért retteg a vitától. Aki pedig retteg a magyarság jelentős részét képviselő ellenfelétől, az nem alkalmas vezetőnek, pláne nem miniszterelnöknek”- próbálja a kibertérben a mellét döngetni a decens arcszőrzetű Fekete-Győr. Deresedő hajú honfitársainknak erről talán 1989 nyara, Nagy Imréék újratemetése ötlik fel, amikor Orbán Viktor összekoccanó fogakkal követelte az orosz csapatok kivonását. A vitától folyvást rettegő miniszterelnök nyilván Brüsszelben is félelemtől sápadozva, összefüggéstelen mondatokat hajtogatva lengeti a fehér zászlót.

S ki ne emlékezne, az alig több mint egy hónapja tartott nemzetközi sajtótájékoztatóra, amelyen remegő nyusziként (copyright Fekete-Győr András) jó három óra hosszat válaszolgatott a farkasbőrbe bújt újságírók kérdéseire. Nyilvánvaló félelmében pedig egyszer sem sértette meg a rezsicsökkentést támogatóit, a nyugdíjasokat, zsidó honfitársainkat, a falusiakat vagy éppen a fogyatékkal élőket.

Na persze, Orbánnak még ehhez sincs mersze.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére