Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Oroszlán Gergely leüvöltötte a miniszter fejét

Jánosy Károly

2021.12.20. 19:00

Ezt azért kevesen nézték volna ki Karácsony Gergelyből: mintegy 55-60 decibeles hangerősséggel úgy, de úgy ráüvöltött Pintér Sándorra, hogy csak na. Mi több, elküldte őt és a Városháza eladása körüli vizsgálatokkal kapcsolatban házkutatást végző rendőröket a büdös francba.

A belügyminiszternek még a bajusza is megremegett a berber oroszlánokat megszégyenítő főpolgármesteri ordítástól, amellyel elküldte őt a „büdös francba”. Mi több, a vele interjút készítő legfőbb Partizán, Gulyás Márton is összerezzent, annyira beleélte magát a hátborzongató szituációba.

Nem csoda, hogy azóta egy szavát sem hallani Pintér Sándornak, fülét, farkát behúzva bujkál a BM Széchenyi-téri épületében. A szájkaratéban olimpiai babérokra törő Karácsony Gergely pedig fűnek, fának dicsekszik a hőstettével. Hamarosan tovább cifrázza, színezi, újabb és újabb zaftos részletekkel egészíti ki a történetet, s még néhány nap, és az is kiderül, hogy Pintér Sándor akarta megvenni a Városháza patinás épületét. Nagytiszteletű Karácsony Gergely főpolgármester úr azonban annyira felháborodott ezen a merészségen, hogy azonnal leüvöltötte a belügyér fejét. Mibe van az neki? Csak egy bejegyzés a Facebookon.

Háry János – européerek Münchausen báróval is helyettesíthetik – büszke lehetne legjobb fővárosi tanítványára. A híres nyalka huszár Napoleont és félelmetes seregét győzte le egyetlen intésével Majland vára alatt, szegény Karácsony Gergelynek egyelőre csak egy magyar belügyminiszter jutott.

Persze, minden kezdet nehéz, Háry sem mindjárt Napoleonba botlott, korábban a nagyabonyi csárdában melegített.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában

A richmondi rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában, miután egy állampolgári bejelentés nyomán több embert letartóztattak, és számos fegyvert lefoglaltak – áll a helyi hatóságok szerdai nyilatkozatában, amely további részleteket azonban nem tartalmazott.

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

„Az egész FINA-család nevében” köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére