Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Oroszlán Gergely leüvöltötte a miniszter fejét

Jánosy Károly

2021.12.20. 19:00

Ezt azért kevesen nézték volna ki Karácsony Gergelyből: mintegy 55-60 decibeles hangerősséggel úgy, de úgy ráüvöltött Pintér Sándorra, hogy csak na. Mi több, elküldte őt és a Városháza eladása körüli vizsgálatokkal kapcsolatban házkutatást végző rendőröket a büdös francba.

A belügyminiszternek még a bajusza is megremegett a berber oroszlánokat megszégyenítő főpolgármesteri ordítástól, amellyel elküldte őt a „büdös francba”. Mi több, a vele interjút készítő legfőbb Partizán, Gulyás Márton is összerezzent, annyira beleélte magát a hátborzongató szituációba.

Nem csoda, hogy azóta egy szavát sem hallani Pintér Sándornak, fülét, farkát behúzva bujkál a BM Széchenyi-téri épületében. A szájkaratéban olimpiai babérokra törő Karácsony Gergely pedig fűnek, fának dicsekszik a hőstettével. Hamarosan tovább cifrázza, színezi, újabb és újabb zaftos részletekkel egészíti ki a történetet, s még néhány nap, és az is kiderül, hogy Pintér Sándor akarta megvenni a Városháza patinás épületét. Nagytiszteletű Karácsony Gergely főpolgármester úr azonban annyira felháborodott ezen a merészségen, hogy azonnal leüvöltötte a belügyér fejét. Mibe van az neki? Csak egy bejegyzés a Facebookon.

Háry János – européerek Münchausen báróval is helyettesíthetik – büszke lehetne legjobb fővárosi tanítványára. A híres nyalka huszár Napoleont és félelmetes seregét győzte le egyetlen intésével Majland vára alatt, szegény Karácsony Gergelynek egyelőre csak egy magyar belügyminiszter jutott.

Persze, minden kezdet nehéz, Háry sem mindjárt Napoleonba botlott, korábban a nagyabonyi csárdában melegített.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gyurcsány még vasárnap is csak készül

Újabb nap, újabb DK-s lázálom.

Az idén már több mint 20 ezren jutottak át csónakon Nagy-Britanniába

Az idén már több mint 20 ezer illegális bevándorló jutott át Nagy-Britanniába csónakokon a La Manche csatornán keresztül – jelentette vasárnap hivatalos kormányzati adatokra hivatkozva a PA Media hírügynökség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére