Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Oh, az irónia: agymosással vádolja a köztévét a szerintük nem létező migránsválságról cikkező Index

Békési Marcell

2020.02.07. 10:00

Csak a függetlenobjektív média képes az erkölcsi fölény teljes tudatában cikkezni egy olyan migrációs problémáról, amit éveken keresztül tagadott és álproblémának titulált. Közben a bevándorlókat továbbra is következetesen menekülteknek nevezik.

Tegnap este a magyar határnál összegyűlt néhány száz Szerbiában várakozó migráns, és egy gyönyörűen előkészített PR-akció keretében virágokkal és bociszemekkel várták, hogy majd megnyílik előttük a határkerítés, eljön értük Merkel mama, vagy valami hasonló. Nem igazán derült ki, mit vártak, valószínűleg csak az ellenzéki fotósokat.

Az M1 természetesen – egyébként a többi csatorna mellett – közszolgálati funkciójának megfelelően lement a határra, és közvetítette az eseményeket, az Index – és a többi, épp a kamerák elé tolt kislányokat és könnyes szemű fiatal csiszolatlan gyémántokat fotózgató lap – pedig ezen teljesen kiégett, úgyhogy majd egész este főhírként hozták ezt:

De ki is az agymosó valójában?

A függetlenobjektív média ugyanis évek óta szajkózza cinikus-gúnyos módon minden egyes határzárral, migrációval kapcsolatos felszólalás vagy intézkedés kapcsán, hogy a migráció már lecsengett, nem egy valós veszély. „Nincs már menekültválság.”

Ehhez képest érdekes módon

  • mégis hetente fognak el a rendőrök egy tisztességes falunyi, kerítésen átmászó migránst;
  • mégis százezer feletti bevándorló gyűlt fel a Balkánon belépésre várva;
  • mégis Leszbosz szigetén csapnak össze napi rendszerességgel a görög rendőrökkel a migránsok;
  • mégis hetente fedeznek fel a kerítés alatt húzódó alagutakat a rendőrök Magyarországon vagy Szerbiában.

De a köztévé az agymosó, mert ki meri mondani, hogy ezek az emberek nem menekültek, hanem illegális bevándorlók, és nem csak maguktól jönnek, hanem segítik is őket.

Emlékeztetőül álljon itt ez a videó, amelyben egy migránsmentő civil szervezet munkatársa számol be róla, hogy hogyan biztatják arra a migránsokat, hogy üldözött kereszténynek hazudják magukat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére