Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Női börtönökben ülhetnek az angol transznemű férfiak

888.hu

2021.07.03. 08:45

Lehet, hogy a jövőben egyre több angol férfi vallja magát nőnek? Az angol bűnözők körében biztosan növekedni fog a nemi identitásválságba kerülők száma, hiszen a Legfelsőbb Bíróság kimondta: a férfiból nővé lett transzneműek női börtönökben való elhelyezése jogszerű. Mondta ezt annak ellenére a taláros testület, hogy egy FDJ monogram mögé rejtőzött női elítélt szerint ezzel szexuális jelegű támadásoknak vannak kitéve a börtönlakó hölgyek.

A női elítéltek erényeit féltő FDJ jogi kifogásokat is emelt az Igazságügyi Minisztérium ellen, amely már lehetővé teszi a foglyoknak a választott nemi identitásuk szerinti elhelyezését, függetlenül attól, hogy jogi vagy orvosi lépéseket tettek-e a választott nem megszerzése érdekében. Az ügyvédek a Legfelsőbb Bíróság márciusi ülésén azzal érveltek, hogy a transzneműek befogadása a női börtönökben „a fogvatartott nőket olyan szexuális erőszak veszélyének teszi ki, amely a transzneműek beengedése nélkül nem merülne fel”.

Az igazságügy azonban azzal érvelt, hogy legitim célt igyekezett megvalósítani, többek között „megkönnyítette a transzneműek számára, hogy választott nemüknek megfelelő életet éljenek és megvédjék a transzneműek mentális és fizikai egészségét”.

A frissen kihirdetett ítéletben a Legfelsőbb Bíróság két bírája is elutasította FDJ és ügyvédeinek a követelését, és helybenhagyta az angol igazságügy eljárását. Lord Justice Holroyde, a Legfelsőbb Bíróság tagja elmondta: „Nem lehet figyelmen kívül hagyni a transznemű nők azon jogait, hogy választott nemüknek megfelelően éljenek.„

A bíróság azt is kijelentette, hogy a transznemű foglyok elhelyezésekor szakértőket is bevontak a folyamatba, és kötelesek figyelembe venni a transznemű k előéletét, anatómiáját, szexuális viselkedését és kapcsolatait. Lord Justice Holroyde szerint elvárható, hogy kellő alapossággal minden olyan férfi foglyot kiszűrjenek, aki csupán hátsó szándékoktól vezérelve játszik női szerepet.

Az FDJ ügyvédje többek között azzal érvelt, hogy a transznemű fogvatartottak ötször nagyobb eséllyel hajtanak végre szexuális támadásokat a női börtönökben. Ezt az állítást azonban a bírák a statisztikákkal való visszaélésnek minősítették.

A mostani döntés azonban aligha javítja a statisztikát. Sőt!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A brüsszeli ételfutárok többsége migráns

A fővárosi biciklis ételfutárok nagy része illegális bevándorló, írta az egyik belga lap egy felmérésre hivatkozva. Az egyik érintett cég azonban azt állítja, hogy a cikkben szereplő állításokra nincs semmiféle bizonyíték.

Adele slágere igazából meleghimnusz, Alekosz is Dobrevet támogatja

Adele slágere igazából meleghimnusz, Alekosz is Dobrevet támogatja

Orbán Viktor Kossuth rádióban beszélt a negyedik hullámról, az erős vezetőről és a rezsiharcról.

Orbán Viktor: Bajnokok a házban!

A magyar miniszterelnök Facebook-oldalán osztott meg egy képet.

Alekosz nem nyerő a nyelvtani való világban

Alekosz nem nyerő a nyelvtani való világban

Nagyívű, már-már történelmi jelentőségű írásművel jelentkezett saját közösségi oldalán Nagy Alekosz. Kérem? Mármint, hogy ki az az Alekosz? Nos, a bulvár-, illetve tévés valóságshow-ügyekben járatlanok kedvéért eláruljuk, hogy a Való Világ 4. szériájából ismerhettük meg a nevét, s miután megnyerte az embert próbáló sorozatot, főfoglalkozású Alekosz lett belőle.

Adele kitalálta, hogy az egyik legnagyobb slágere igazából meleghimnusz

Adele kitalálta, hogy az egyik legnagyobb slágere igazából meleghimnusz

„Az LMBTQ-közösség olyan számomra, mintha kiskorom óta a lelki társaim lennének” – jelentette ki az énekesnő belgiumi koncertjén.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére