Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nocsak: új jelentkező akadt a Jobbik elnöki posztjára

Forisek Ádám

2019.10.20. 13:50

Varga-Damm Andrea képében kap kihívót Jakab Péter, a párt paprikajancsija.

Sneider Tamás teljesen színtelen szagtalan elnöki munkája a végéhez közelít a Jobbikban, az egykori szkinhed azután döntött a háttérbe vonulás mellett, hogy pártja az EP-választáson mindössze hat százalékot szerzett.

Miután a Jobbik nagyjából mindenkit elmart maga mellől, aki a „néppártosodásnak” marketingelt balra fordulás ellen felszólalt, Jakab Péter tűnt befutónak az elnöki posztra. Szombaton azonban Varga-Damm Andrea is bejelentette indulását közösségi oldalán, ezzel már két ember pályázik az elnöki pozícióra.

Érdekesség, hogy Varga-Damm Andrea bejelentéséről a jobbikos revolvermédia (Alfahír, Zsúrpubi) egy cikkben sem számol be. A veszprémi politikusnő bejegyzésében azzal indokolja indulását, hogy sokan támogatják párton belül, Jakab Péter pontosan ugyanezt az indoklást mondta múlt csütörtökön.

A Jobbik legutóbbi tisztújítása igen emlékezetes volt, ekkor Sneider Tamás és Gyöngyösi Márton, valamint Toroczkai László és Dúró Dóra versenyzett a vezető pozíciókért. Az eredmény ismert: a kaotikusan lezavart tisztújítás után a párt kettészakadt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére