Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nincs rühes beteg a kórházban, nincs 4 éves várólista, és senki sem kamerázta be az ellenzéki képviselõ utcáját

888.hu

2018.01.10. 15:58

Az elmúlt héten három álhíren pörgött a teljes ellenzéki média.

A magát "szakmainak" tekintő, de valójában ellenzéki médiamunkások (plusz a Mérce, akik önmaguktól tolják fullba a kretént) az elmúlt héten ellenőrzés és minden utólagos fact check nélkül leközölték, hogy:

  • betegek és ápolók is rühesek lettek a Szent Margit Kórházban,
  • 2022-re kapott műtéti időpontot egy közepesen ismert művésznő, és
  • térfigyelő kamerákkal figyelik a hódmezővásárhelyi ellenzéki jelöltet.

A MindenegybenBlog szintjén lévő ellenzéki médiákok utólag némileg árnyalták a képet, de előbb megpörgették a sztorikat, majd egy nappal később, miután már mindenki felkúrta az agyát, a szakmai minimumok előtt térdig hajolva nagyon rendesen utánalőtték a meghatározó részleteket is, amelyek viszont az eredeti sztorit ki is nyírták.

Mára azonban kiderült, hogy mindhárom hír úgy kamu, ahogy van. Vegyük őket sorba!

1. Szent Margit Kórház: nincs rühes beteg az ápolási osztályon

Az osztályon ősszel néhány betegnél dermatitis (bőrgyulladás) jeleit észlelték, és mivel ilyenkor felmerül a rüh gyanúja, a betegek haladéktalanul megkapták a szükséges kezelést. A decemberi ismételt bőrgyógyász szakorvosi vizsgálat után valamennyi ilyen beteg megkapta a bőrgyógyász által elrendelt gyógykezelést, emellett valamennyi dolgozó és nem tünetes beteg is részesült megelőző kezelésben. A kórház közölte, hogy a fertőzés továbbterjedésének megakadályozására a textíliákat, ágyneműket és ruházatokat elkülönítve kezelték és fertőtlenítették, a kórtermek, bútorok és berendezési tárgyak fertőtlenítő takarításáról azonnal gondoskodtak.

2. Nem igaz, hogy a közepesen ismert celebnek éveket kell várnia a műtétre

Nem igaz, hogy éveket kell várni az endometriózis műtétre, legfeljebb két hónapra előre már tudnak időpontot adni azok az intézmények, ahol végeznek ilyen operációt.

Krámli Kinga, a történet főszereplője egy újabb Facebook-posztban megpróbálja elkendőzni a hazugságát: kiderült, hogy ő ragaszkodott a saját orvosához. Szó sincs arról, hogy Magyarországon ennyit kel várni egy ilyen műtétre.

3. A kutya se figyeli a hódmezővásárhelyi ellenzéki jelöltet

 Kiderült, hogy egy darab csoffadt kamerát szereltek föl a hódmezővásárhelyi ellenzéki jelölt lakóhelyének közelében. A térfigyelő kamerarendszer fejlesztése már évekkel ezelőtt megkezdődött, és semmi köze nincs az indulni akaró képviselőhöz. Itt a teljes cikk, érdemes elolvasni. Főleg akkor, ha Önök éppenséggel ellenzéki kommancsok.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére