Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Niedermüller szerint patkánymérgen és tudatmódosítón élnek a fiatalok

888.hu

2018.05.27. 18:40

Emlékeztek azokra az idõkre, amikor a DK is felszállt a cigány bûnözõs vonatra? Akkoriban arról értekeztek Kálmán Olgánál, hogy Magyarországon van statisztikai cigánybûnözés, sõt még a kétharmad baloldali kovácsát, Gulyás Mártont is megverték a feldühödötten békés, dékás nyugdíjasok. Niedermüller ma sokkal kifinomultabb volt, de hozta a gyurcsányista szintet.

A DK soraiban, ha arról van szó cigányoznak, ha kell keresztényeznek, ha kell a magyarokat (!) szidják, mindenesetre 2014-ben megverték Gulyást, aki Eörsi cigányozós kirohanása miatt provokálta a nyugdíjasokat. Ma, gyereknap alkalmával a párt EP-képviselője eljutott oda, hogy lepatkányméregzabálózta a kelet-magyarországi fiatalokat.

A párt politikusa úgy érezte, hogy gyereknap alkalmából neki is meg kell szólalnia, ezért kitalálta, hogy a mélyszegénység ellen fog küzdeni, így a baloldali politikusok problémamegoldási képességeihez híven tartott is egy jó kis sajtótájékoztatót.

A kormány elsődleges feladata a gyerekszegénység mérséklése — hangoztatta Niedermüller, majd kifejtette, hogy

Észak- és Északkelet-Magyarországon pedig a fiatalok jelentős része ragasztóból, patkányméregből, vegyi anyagokból kotyvasztott tudatmódosítókon él, miközben éppen ezekben a régiókban hiányoznak leginkább a gyermekpszichológusok, mentális programok."

A szakavatott politikus úgy látja, az nem megoldás, ha az agresszív, alkoholista szülőktől elveszik a gyerekeket.

Niedermüller Péter azt is hangsúlyozta, hogy a gyermekek sérelmére elkövetett erőszak minden formája, minden körülmények között elfogadhatatlan. A törvény teljes szigorával kell lesújtani az iskolákban, sportegyesületekben, egyházi közegben előforduló szexuális erőszakra, de még a rakoncátlan gyerekeken elcsattanó "tasli" sem elfogadható — mondta a DK alelnöke.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére