Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Népszavazás lett volna a Pride? Dehogy!

Prokaj Dávid

2021.07.26. 12:20

Továbbra is menekülne a baloldal attól, hogy a kormány demokratikus módon kikérje az emberek véleményét a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban.

 

Ahogy korábban megírtuk, a baloldalt szabályosan sokként érte Orbán Viktor miniszterelnök legutóbbi videós bejelentkezése, amelyben bemutatta a gyermekvédelmi népszavazás öt pontját.

Azóta ezt az ellenzék nem is tudta feldolgozni. Félnek tőle, mint ördög a tömjénfüsttől.

Semmiképpen sem szeretnék, hogy az egész ország véleményt nyilvánítson a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban.

Ha demokratikus eszközökhöz folyamodik a kormány, rögtön előjönnek belőlük a berögzült kommunista reflexek. Ugyanis a kádárizmusra volt jellemző, hogy az átlagembernek nem lehetett beleszólása az ország ügyeibe, arról pedig szó sem lehetett, hogy egy-egy témával kapcsolatban kikérjék a polgárok véleményét.

Jegyezzük meg jól:

ha ismét hatalomra jutna a baloldal, ugyanez a világ köszönne vissza.

 

A hétvégén pedig ismét megtartották – atrocitásoktól mentesen – a Pride-felvonulást, ahol, ismerjük el, nagyon sokan megjelentek. Többen voltak, mint ellentüntetők. Ez tény.

Ez egy szabad ország, ahol mindezt szervezetten, nyugodt körülmények között, szabadon meg lehet tenni.

Hiába kiált mindennap diktatúrát a baloldal, a szombati nap ennek ellentmondott. Nem volt sem kordon, sem kardlapozás. A rendőrök ráadásul éppen a vonulókat védték a maroknyi ellentüntetőtől.

A kormánypárt nem szervezett ellentüntetést, kizárólag a Mi Hazánk Mozgalom maroknyi csoportja és szimpatizánsa volt jelen.

Azonban ez sem akadályozta meg a baloldalt, hogy előbukjon belőlük a büszke demagógia.

Többek között Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere odáig merészkedett, hogy a szombati rendezvénnyel már lezártnak tekinti a gyermekvédelmi népszavazást. Ezt azért is nevezhetjük minimum ostobaságnak és antidemokratikusnak, mert ezzel megfosztaná a véleménynyilvánítástól a polgári jobboldalt.

A Fidesz–KDNP álláspontja ugyanis mindvégig az volt, hogy ők a kiváló járványkezeléssel megteremtették a lehetőséget a rendezvény megtartására. A véleményszabadság mindenkit megillet. Nem véletlen az sem, hogy az esemény zavartalanul zajlott le.

Tegyük hozzá, hogy

a baloldal nem bánta volna, ha történik valamiféle atrocitás, mivel akkor azt mondhatták volna, hogy annak is Orbán Viktor az oka.

Azt a gesztust pedig már nem teszik meg, hogy megköszönik a kormánynak, hogy egyáltalán létrejöhetett a Pride felvonulása Budapesten.

A polgári jobboldali tábor nem szombat délután kívánt állást foglalni a gyermekvédelmi törvényről. Azt majd megteszi azon a napon, amelyiket a köztársasági elnök kijelöli. Ugyanúgy, ahogyan megtette a magyar társadalom 2016 őszén a migráció témájával kapcsolatban.

Kedves Baranyi Krisztina! Sokkal többen fognak véleményt formálni azon a napon, mint amennyien szombaton ott voltak.

Hiába ír irreálisnak tűnő 30 ezres létszámot a baloldal, ezt azért kezeljük fenntartásokkal.

De azt már tudjuk jól, hogy a baloldalnak nem erőssége a matek.
Egyébiránt egy békemenetre ennél sokkal-sokkal többen szoktak elmenni...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére