Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Néphülyítés: Karácsony nyíltan támadja saját gyermekeink érdekeit is

Horváth K. József

2021.08.01. 14:15

Karácsony Gergelyre már tavaly is ferde szemmel néztek a normális budapesti lakosok, akiknek elvben a főpolgármester az érdekeit akarja képviselni, amikor például fölfestette az autósforgalmat nyilvánvalóan akadályozó biciklisávokat.

Aztán hogy tovább kedveskedjen nekik, rovarhoteleket és darázsgarázsokat létesített, újabban pedig már méhlegelőnek elnevezett gaztengerekkel akar a kedvükben járni. Mindezt úgy eladva, mintha ezzel fejlődne Budapest, ha Karácsony minden erejével választási ígéretei szerint a fővárosiakért, Budapest fejlesztéséért dolgozna. Pedig hát KariGerit nem a rovarok, a darazsak választották meg, hacsak nem tekint a főpolgármester rovarként a szavazóira, miután azok hatalomhoz juttatták. Még a baloldal elkötelezett híve, Lengyel László is szomorúan csóválta a fejét, amikor Karácsony elmúlt közel két éves teljesítményét véleményezte. Gyurcsánnyal közösen kifejtett munkájukat „Magyarország tragédiájának” nevezte. Karácsonyról konkrétan így beszélt. „Most komolyan mondom, a negatív eredmény is jó volna, de bármilyen eredményt fel kellene mutatnia. Nem tudunk egy biciklisávon túlmenően semmit felmutatni.”

És akkor még nem fejtette ki vélemény Karácsony Gergely a népszavazásról, ami – azt gondolom – túlmegy minden határon. Nyílt támadás ugyanis saját gyerekeink ellen. Az LMP kongresszusán ugyanis egyszerűen „néphülyítésként” beszélt a népszavazásról, amelyen a magyarok véleményt mondhatnak a gyermekek védelmét szolgáló törvényről. Ezzel Brüsszel első számú szövetségesei közé lépett elő, amely nem elég, hogy kötelezettségszegési eljárást indít hazánk ellen a törvény miatt, de még az országnak járó uniós pénzeket is visszatartja azért, hogy hazánk engedélyezze az iskolákban, az óvodákban az LMBQ-propagandát, azaz vonja vissza a gyermekvédelmi törvényt.

Karácsony, aki maga is két gyereket nevel, szemérmetlenül néphülyítésnek nevezi a nemzeti konzultáció azon kérdését, hogy a szülő hozzájárulása nélkül lehessen-e szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartani. Ő ezt nyilván helyesnek ítéli, miközben például egy kormánypártinak nehezen nevezhető bulvárlap (Blikk) felmérése szerint olvasói 73 százaléka elutasítja a gondolatot.

Karácsony nem félti saját gyerekeit attól se, hogy az LMBTQ-aktivisták a kiskorú gyerekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek. A Blikk olvasóinak 85 százaléka tiltakozik ellene.

Továbbá Karigeri nem félti gyerekeit attól sem, hogy a kiskorú gyerekek számára elérhetők legyenek a nemátalakító műtétek. A bulvárlap olvasói ugyancsak 85 százalékban féltik tőle a gyerekeket.

80 százalékban tiltakoznak az ellen is, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődését befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be. KariGerinek elszomorító módon ez is néphülyítés. Gyurcsány Ferenc még ennél is tovább ment. Ő egyenesen a kormányfő felmenőit emlegette Facebook posztjában azért, mert Orbán Viktor meg akarja tudni, hogyan vélekedik a népszavazás fenti kérdéseiről a magyar társadalom.

Gyurcsány és budapesti kedvence Karácsony Gergely most a magyarok véleményének 15-20 százaléka oldalán áll, így akarják az elsöprő többség akartával szemben megszerezni a hatalmat 2022-ben. Ahogy a kisebbség oldalán álltak migráció, a vakcináció idején is. Nincs olyan nemzeti kérdés, amelyben ők a nemzeti érdek oldalára állnának. Brüsszellel karöltve támadják nemzetüket azért, hogy minél rosszabb legyen a helyzet a választásokhoz közeledve. És ebben a harcban még képesek saját gyerekei érdekeit is feláldozni. Erre nem lehet szavakat találni.

Szemünk fénye a gyermek, vallják a magyarok.

Szemünk fénye a hatalom, vallják Gyurcsányék.

Tessék választani!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Magyar hatóanyag védhet meg a kórházba kerüléstől

Több kórházban is zajlanak a vizsgálatok a készítmény hatékonyságáról, ami a koronavírus mellett más légúti betegségekkel szemben is hatásos lehet.

Sárospataki üzenet a miniszterelnöktől

Sárospataki üzenet a miniszterelnöktől

Helyreállítjuk a magyar vidék erejét! – írta legfrissebb Facebook-videója élére Orbán Viktor

Novák: a családokat nem lehet felülírni

Novák: a családokat nem lehet felülírni

A családokat nem lehet felülírni, a családnak nincs alternatívája, mindig is a család lesz a mainstream – mondta a családokért felelős tárca nélküli miniszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában a IV. Budapesti Demográfiai Csúcsot értékelve.

Elég a magyarok elleni diszkriminációból!

Elég a magyarok elleni diszkriminációból!

A nemzetünkkel szembeni kettős mérce olyan méreteket ölt, amely elviselhetetlenné kezd válni. Mi, magyarok retorziót érdemlünk annak a töredékéért, amit mások tesznek felelősségre vonás nélkül. Elég a velünk szembeni megkülönböztetésből!

Orbán Viktor nyolc képet töltött fel Facebookjára

„Hajrá, Sárospatak” album a címe. Tekintsék meg a felvételeket.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére