Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Néphülyítés: Karácsony nyíltan támadja saját gyermekeink érdekeit is

Horváth K. József

2021.08.01. 14:15

Karácsony Gergelyre már tavaly is ferde szemmel néztek a normális budapesti lakosok, akiknek elvben a főpolgármester az érdekeit akarja képviselni, amikor például fölfestette az autósforgalmat nyilvánvalóan akadályozó biciklisávokat.

Aztán hogy tovább kedveskedjen nekik, rovarhoteleket és darázsgarázsokat létesített, újabban pedig már méhlegelőnek elnevezett gaztengerekkel akar a kedvükben járni. Mindezt úgy eladva, mintha ezzel fejlődne Budapest, ha Karácsony minden erejével választási ígéretei szerint a fővárosiakért, Budapest fejlesztéséért dolgozna. Pedig hát KariGerit nem a rovarok, a darazsak választották meg, hacsak nem tekint a főpolgármester rovarként a szavazóira, miután azok hatalomhoz juttatták. Még a baloldal elkötelezett híve, Lengyel László is szomorúan csóválta a fejét, amikor Karácsony elmúlt közel két éves teljesítményét véleményezte. Gyurcsánnyal közösen kifejtett munkájukat „Magyarország tragédiájának” nevezte. Karácsonyról konkrétan így beszélt. „Most komolyan mondom, a negatív eredmény is jó volna, de bármilyen eredményt fel kellene mutatnia. Nem tudunk egy biciklisávon túlmenően semmit felmutatni.”

És akkor még nem fejtette ki vélemény Karácsony Gergely a népszavazásról, ami – azt gondolom – túlmegy minden határon. Nyílt támadás ugyanis saját gyerekeink ellen. Az LMP kongresszusán ugyanis egyszerűen „néphülyítésként” beszélt a népszavazásról, amelyen a magyarok véleményt mondhatnak a gyermekek védelmét szolgáló törvényről. Ezzel Brüsszel első számú szövetségesei közé lépett elő, amely nem elég, hogy kötelezettségszegési eljárást indít hazánk ellen a törvény miatt, de még az országnak járó uniós pénzeket is visszatartja azért, hogy hazánk engedélyezze az iskolákban, az óvodákban az LMBQ-propagandát, azaz vonja vissza a gyermekvédelmi törvényt.

Karácsony, aki maga is két gyereket nevel, szemérmetlenül néphülyítésnek nevezi a nemzeti konzultáció azon kérdését, hogy a szülő hozzájárulása nélkül lehessen-e szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartani. Ő ezt nyilván helyesnek ítéli, miközben például egy kormánypártinak nehezen nevezhető bulvárlap (Blikk) felmérése szerint olvasói 73 százaléka elutasítja a gondolatot.

Karácsony nem félti saját gyerekeit attól se, hogy az LMBTQ-aktivisták a kiskorú gyerekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek. A Blikk olvasóinak 85 százaléka tiltakozik ellene.

Továbbá Karigeri nem félti gyerekeit attól sem, hogy a kiskorú gyerekek számára elérhetők legyenek a nemátalakító műtétek. A bulvárlap olvasói ugyancsak 85 százalékban féltik tőle a gyerekeket.

80 százalékban tiltakoznak az ellen is, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődését befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be. KariGerinek elszomorító módon ez is néphülyítés. Gyurcsány Ferenc még ennél is tovább ment. Ő egyenesen a kormányfő felmenőit emlegette Facebook posztjában azért, mert Orbán Viktor meg akarja tudni, hogyan vélekedik a népszavazás fenti kérdéseiről a magyar társadalom.

Gyurcsány és budapesti kedvence Karácsony Gergely most a magyarok véleményének 15-20 százaléka oldalán áll, így akarják az elsöprő többség akartával szemben megszerezni a hatalmat 2022-ben. Ahogy a kisebbség oldalán álltak migráció, a vakcináció idején is. Nincs olyan nemzeti kérdés, amelyben ők a nemzeti érdek oldalára állnának. Brüsszellel karöltve támadják nemzetüket azért, hogy minél rosszabb legyen a helyzet a választásokhoz közeledve. És ebben a harcban még képesek saját gyerekei érdekeit is feláldozni. Erre nem lehet szavakat találni.

Szemünk fénye a gyermek, vallják a magyarok.

Szemünk fénye a hatalom, vallják Gyurcsányék.

Tessék választani!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Állítólag Moszkva kész gázt szállítani az épen maradt vezetéken

Oroszország készen áll a gázszállításra a Északi Áramlat-2 vezeték sértetlenül maradt szálán – közölte Alekszandr Novak orosz miniszterelnök-helyettes szerdán a Rosszíja 24 hírtévével.

Hideg télhez meleg ovi

Hideg télhez meleg ovi

Derék berlini honfitársaim szerintem maguk sem tudták, hogy mi hiányzik a német fővárosból. Most viszont vége a találgatásoknak, az izgalmas várakozásnak és a sötétségben kigyúlt egy szivárványszínű fáklya. Berlinben megnyílik az első leszbikus-meleg óvoda.

„Nagy hang, kis képesség”, avagy ki az igazi törpe, Ferenc?

„Nagy hang, kis képesség”, avagy ki az igazi törpe, Ferenc?

Kétségbeejtő Gyurcsány szellemi színvonala. Odáig süllyedt, hogy képtelen megalapozott bírálatot megfogalmazni Orbán Viktorról, ezért alkatával, magasságával kezd el gúnyolódni. Pipiskedéssel, ágaskodással gúnyolódik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére