Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem vicc, Gyurcsány vissza akarja hozni a jogszerûséget Magyarországra

Sümeghi Lóránt

2018.03.05. 17:40

A 2006-os rendõrterror idején miniszterelnökként tevékenykedõ Gyurcsány ilyen és ehhez hasonló gondolatokkal szórakoztatta a sajtót a DK szegedi sajtótájékoztatóján.

A politikus a Szegedi Járásbíróság épülete előtt – ahol majd Czeglédy Csaba előzetes letartóztatása ügyében dönt a nyomozási bíró – tartott sajtótájékoztatóján többek között elmondta, az új demokratikus kormány nem fogja megengedni, hogy mindaz a gazemberség és jogtalanság, amit a jelenlegi kormány megtett, következmények nélkül maradjon. Hozzátette,

ezek a következmények azonban jogszerűek és jogállamiak lesznek."

Azt tegyük félre egy pillanatra, hogy Gyurcsányékat vajon mi motiválja arra, hogy – a lebukástól való félelmen kívül – gátlástalanul kiálljanak egy olyan országgyűlési képviselőjelölt (Czeglédy) mellett, aki ellen bűnszervezetben, üzletszerűen, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt folyik büntetőeljárás. 

Sokkal szórakoztatóbb kérdés inkább az, hogy Gyurcsány Ferencnek egyáltalán milyen koncepciója lehet a "jogszerű" és a "jogállamiság" keretein belül végzett intézkedésekről? Nekünk úgy rémlik, nem sok, kiváltképpen akkor, ha végignézzük a Gyurcsány-érában készült következő képeket, felvételeket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére