Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem tetszik a liberálisoknak az eredmény? Az oroszok voltak!

Pörge Béla

2017.11.11. 11:48

Úgy tûnik, Oroszország a világ minden választását befolyásolja, ezúttal a katalán függetlenségi folyamatokért tették felelõssé õket. Mert ki mást, ugye.

Kezdjük az egészet egy önkritikus focis hasonlattal.

A magyar válogatott 2015-ös és 2016-os éve kizárólag önerőből jött össze, idén viszont minden meccset elcsaltak a bírók. Na ez nagyjából a libsik világképe.

Ausztriában erős a jobboldal? Oroszok! Brexit? Oroszok! Trump? Oroszok! Le Pen? Oroszok!

Hosszasan folytathatnánk a listát, ám itt az újabb őrület. A spanyolok szerint a katalán válság az oroszok miatt van, akik álhírekkel avatkoztak be az ottani folyamatokba. Állítólag bizonyítékok is vannak erre — írja az MTI. Reméljük nem olyanok, mint az USA esetében, amikor kiderült, néhány száz embert elérő posztokra hivatkoztak a drága összeesküvéselmélet-hívők.

Németországban ugyan sokkal kisebb lelkesedéssel, de a viszonylag erős AfD kapcsán szintén előkerült az "orosz szál", nyilván ők támogatják a bevándorlásellenes pártot.

A végén pedig álljon itt a kedvencünk: a Political Capital szerint Oroszország beavatkozik a magyar választásokba.

Érdekes, hogy ezek a hírek csak akkor kerülnek elő, amikor a libsiknek nem tetszik egy választás eredménye. Valamiért Skandináviában nincs orosz hatásgyakorlás, pedig az jóval közelebb van. Véletlen lenne?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére