Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem lennék Pulai András

Schüller Márton Imre

2021.10.07. 17:15

Pedofilmosdatás, „pontatlan” kutatások, migrációtagadás... Ilyen az igazi függetlenobjektív (értsd: MSZP-s) szakember munkássága.

 

Nehéz eldönteni, hogy a Publicus Intézet stratégiai igazgatója melyik mozit nézi. Azt, amelyiknek köze van a valósághoz, biztosan nem.

Az általa vezetett közvélemény-kutató intézet arról híres, hogy valamilyen muciológus varázslattal mindig, minden választás előtt képes kihozni az MSZP-t vagy annak jelöltjét győztesnek. Még akkor is, ha a valóság később konzekvensen mást mutat. Utánunk a vízözön, mondja a neves intézet neves vezetője, majd megvonja a vállát, és felkészül a következő megrendelő igényeinek reprezentatív kiszolgálására.

Nem is olyan régen, csak hogy bizonyítsa, hogy mennyire baloldali, és hogy mennyire nem ért egyet a gyermekvédelmi törvénnyel, még egy jó kis pedofilmosdatásra is hajlandó volt. Felvette a klasszikus Vadai Ágnes-pózt, és elkezdte rátolni az egyházra az egész témát. (Pedig pont a katolikus egyház az a szervezet, amelyik a legnagyobb erőfeszítést teszi a világon a pedofília ellen. Bár pont ezzel miért is lenne képben Pulai?!)

Az pedig már nem is volt meglepő, amikor a minap élő adásban konkrétan elkezdte tagadni, hogy a migráció mint probléma létezik Európában. Bennem ezen a ponton felmerült a kérdés, hogy ennek az embernek a szellemi képességei a helyén vannak-e egyáltalán. Bár lehetne pró és kontra érvelni, én önző módon inkább épeszűnek tudom be egy elméletem miatt.

Egyre inkább elképzelhetőnek tartom, hogy a baloldalon van valamiféle verseny abban a tekintetben, hogy ki tud többször látványosan megsemmisülni az ostobasága miatt... Mostanság Pulaira kerülhetett a sor, hogy bizonyítsa rátermettségét, ahol csak tudja. Hát, én ezért nem lennék a helyében.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Magyar áldozatai is vannak a háborúnak, fontost bejelentést tett Orbán Viktor

Magyar áldozatai is vannak a háborúnak, fontost bejelentést tett Orbán Viktor

Londonban teljesítenék a sokszínűségi kvótát, de nem találnak olyat köztük, aki alkalmas lenne a rendőri pályára. Így hát elkezdtek bűntett előéletűek és írástudatlanok közt is keresgélni.

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a Dunaferr jövőjéről

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a Dunaferr jövőjéről

„A kormány a következő hat hónapban kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét” – jelentette be közösségi oldalán a miniszterelnök.

Norvégia miniszterelnöke szerint országa nem nyerészkedik a háborún

Norvégia nem nyerészkedik a háborún – jelentette ki az észak-európai ország miniszterelnöke egy szerdai interjúban, néhány nappal azelőtt, hogy Oslo újabb segélycsomagot indít Ukrajnába.

Novák Katalin Giorgia Meloni olasz kormányfővel találkozott Rómában

Az illegális bevándorlás, a hagyományos családi értékek támogatása, az uniós források elosztása és a Nyugat-Balkán volt a témája Novák Katalin magyar köztársasági elnök és Giorgia Meloni olasz miniszterelnök találkozójának szerdán Rómában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére