Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem kéne fullba nyomni a kretént, az elmúlt idõszak legostobább kijelentései

888.hu

2019.01.31. 12:25

Közéleti felelõsségünk tudatából adódva aggódva szemléljük a közélet színvonalának lezüllesztését, a parlamenti padsorok között és az utcán megjelenõ erõszakot, valamint az ellenzéki szájakból kibuggyanó trágárságot.

Mi magunk sem tudjuk eldönteni, hogy emögött vajon szándékos stratégia áll, vagy csupán a képességek hiánya? Lehet, hogy ez is, az is, de akár az is lehet, hogy szimplán csak ostobaság. Összeszedtük nektek az elmúlt időszak legostobább kijelentéseit. Szavazzatok, hogy szerintetek ki tolja leginkább fullba a kretént.

Lukácsi Katalin

Az ő egyetlen értékelhető politikai teljesítménye az volt, amikor kilépett a KDNP ifjúsági szervezetéből, majd arról értekezett, hogy Jézus is a melegfelvonuláson vonaglana. Történetével szétroadshow-zta az ellenzéki médiát, majd visszatalált a kisgazdapárti gyökereihez, lement vidékre téríteni, miután a baloldali média elhasználta, kihasználta, majd nemes egyszerűséggel eldobta őt.

Amikor a tüntetők fel akarták gyújtani a karácsonyfát, akkor ő kijelentette, hogy az nem keresztényellenes cselekedet.

"Tegnap a tüntetők valóban megrángatták a Kossuth térre kihelyezett fát, örömmel rádöntötték volna a parlamentre. A karácsony ünnepe ugyanakkor nem fák, villogó égők és giccses betlehemek!"

Fekete-Győr András

Egy interjú során szembesült a saját mentális korlátaival.

"Szoktam vásárolni, csak tejet nem nagyon iszom. A barátnőm mondjuk iszik, ezért vennem kell... Hát, nem tudom rávágni, szóval ez már mindent elmond gondolom. Százhúsz forint körül? Százhúsz-száznyolcvan, valami ilyesmi...”

Török Gábor

Az elemző, aki nem tud elemezni, a jobbikos, aki nem jobbikos, a független, aki pártkatona.

„Egyrészt, másrészt!”

Homonnay Gergely

Az ország első és egyetlen kisállatbloggere a macskája mögé bújva várja, hogy a fideszeseket agyonb888a egy fa.

„Majdnem agyonb@szott egy fideszes nénit egy ledőlt fa. NN (75) – aki attól tartva, hogy megerőszakolják a migráncsok, a Fideszre szavazott, és ezt nem szégyellte hirdetni is. A fideszes néni életben maradt (sajnos - a szerk!)”

Hont András

Ha "a mindenkinél okosabb vagyok" címkét illusztrálni kellene, akkor azt nyugodtan megtehetnénk Hont Andrással.

Azonban mondott érdekeseket is.

„(...) Gábor Lászlót és mindenkit, akinek az origohoz köze van, egyszer úgy megerőszakolja valaki, hogy soha többé nem tudnak lábra állni.”

Szél Bernadett

Ha valakit érdekel, hogy miként kell lejáratni egy ellenzéki akciót, akkor az tekintse át Szél életművét. Az alábbi idézet egy korábbi indexes cikkből származik. Nos, mindenki ítélje meg saját maga...

„Orbán Viktor börtönbe zár, ha ő győz.”

Stumpf András

Így kell elárulni egy barátot pár baloldali vállveregetésért.

„Az anyósülésen olyasvalaki ült, aki akkor már évek óta baráti viszonyt ápolt vele – és rendszeres találkozásaik csak 2017-ben szakadtak meg. E sorok írója.”

Pintér Dániel Gergő

Õ volt az a "tanár" aki lényegében beismerte, hogy kamuszakon tanítás helyet politizál. Az egyetemi #metoo kapcsán beismerte, hogy ő a katedráról politizál.

Hammer Ferenc, az ELTE BTK Média és Kommunikáció Tanszékének vezetője melletti kiállásként ezúton hivatalosan is tiltakozom önmagam ellen és szeretném feljelenteni önmagamat.

Buzinkay György

Erőset akart mondani, de silányra sikeredett. A Momentum sajtóetikai verőlegénye szerint:

„a propagandisták nem újságírók, hanem hazaárulók."

Krekó Péter

Ha összeesküvéseket kell leleplezni, akkor a Political Capital elemzője ott van. Szereti felfedezni a minden mögött megbúvó orosz propagandát...

"Még pár éve sem gondolta volna, hogy ilyen töménytelen mennyiségű álhírözönnel kétharmadot lehet szerezni Magyarországon."

Kunhalmi Ágnes

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére