Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem engedték be Sargentini elõadására az ECHO televíziót

888.hu

2019.01.29. 10:05

A magyar jogállamiságról tartott elõadást Judith Sargentini zöldpárti európai parlamenti képviselõ Amszterdamban. Az eseményre hiába regisztrált az ECHO TV stábja, biztonsági õrök vezették ki munkatársukat.

Sargentini ugyanis a magyar tévéstáb jelenlétében nem volt hajlandó megtartani az előadását. Miközben a magyar nyilvánosságért aggódik, a jobboldali sajtómunkásokkal nem szeret szóba állni Judit Sargentini. 

Az ECHO TV stábja szerint már megint menekülni próbál Sargentini, aki az amszterdami jogi egyetemen tartott előadást, ahol a magyar jogállamiság helyzetét elemezte úgy, hogy valójában nincs jogi diplomája. 

Fél Magyarországra jönni

Magyar Hangnak adott korábbi interjújában szemérmetlenül, szégyenérzet nélkül fejti ki, hogy egyetlen politikai teljesítménye a Magyarországról szóló jelentése volt.

"Úgy gondolom, ez a jelentés tett engem úgymond híressé, bár ez nem szükségszerűen jó dolog." Majd mindezek után kimaxolja a baloldali rettegést. Két mondatba sűrítve felmondja a magyar liberalizmus kvintesszenciáját.

"Abban azonban biztos vagyok, ameddig a magyar kormány így beszél rólam, addig soha nem lehet tudni, hogy az egyes személyekben mindez hogyan legitimizálja a velem szembeni gyűlöletet – annak következtében, amit a kormány terjeszt rólam. Ez akár fizikai erőszakban is megjelenhet."

Mi is aggódunk Sargentini hazája miatt

Amúgy halkan jegyzem meg, hogy Hollandiában történt a legtöbb antiszemita indíttatású támadás Európában. Csak 2017-ben 137 atrocitás történt az országban, miközben Magyarországon 37. És a hollandiai esetekben nagyon súlyos támadások is előfordultak: izraeli turistákat késeltek meg a külvárosban, előfordultak belvárosi verekedések, illetve volt egy olyan eset is, amikor a ramadán alatt egy hollandiai muszlim belehajtott a kocsijával az amszterdami főpályaudvar előtt álldogáló izraeli turistákba.

A holland rendőrség szerint ez nem volt terrortámadás. A későbbi magyarázat az volt, hogy csak rosszul érezte magát az elkövető, és véletlenül hajtott a turisták közé.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szabotázs? Szivárgást észleltek az Északi Áramlat 2-n

Szabotázs? Szivárgást észleltek az Északi Áramlat 2-n

A „súlyos balesettől” való félelem miatt tilalmi zónát hoztak létre a dán vizeken.

Öt év letöltendőt kapott kémkedésért Kovács Béla

Öt év letöltendőt kapott kémkedésért Kovács Béla

A Kúria kimondta az ítéletet a Jobbikban csak KGBélaként emlegett politikusra.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére