Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem csitul az indexes gyûlöletkampány a vizes vb ellen

Horváth József György

2017.07.12. 18:28

Semmi sem rettentheti el a ballib médiamunkásokat, hogy a vizes vb hírét rontsák. Az Index egy facebookos trollkodást és ál-munkaajánlatot vett elõ, a többi idióta pedig szokás szerint átvette. De itt még nincs vége a sornak: újabban a náci Németországhoz hasonlítja Magyarországot az Index fõszerkesztõ-helyettese a vizes vb kapcsán. Nagyon tepernek, de vajon miért?

Az Index szerdán felkarolt egy netes ál-állásajánlatot, melynek felhívása szerint operatőröket keresnek a vizes vb közvetítésére, amire amúgy az MTVA kapta a megbízást. Mindezt az Index teljesen komolyan le is közölte "A Facebookon toboroznak operatőröket a vizes vb-re" címmel. Majd mikor az érintett Facebook-oldalakról hirtelen eltűntek a hirdetések, sajnálkozva vették tudomásul, hogy eggyel kevesebb dologba tudnak belekötni a vizes vb kapcsán.

Az igazság ugyanis az, hogy az MTVA már hónapokkal ezelőtt rendben akkreditálta kollégáit az eseményre, ahogyan egy ilyen léptékű esemény megszervezése során ez teljesen megszokott. Éppen ezért nem kerestek kezdés előtt két nappal operatőr kollégákat a vizes vb-re, az Index mégis káosz és fejetlenség látszatát próbálta sugalmazni cikkével.

Arról az MTVA nem tehet, hogy az Indexben dolgozó kollégák még soha nem láttak közelről ekkora szervezést igénylő sporteseményt"

– írja a Hirado.hu, ami hozzáteszi: az MTVA mint közvetítő másodpercre pontosan tudja, mi fog történni a pénteket követő két hétben, ahogyan a közvetítésbe bevont Antenna Hungária, valamint a FINA szervezőbizottságának szakemberei is.

A Simicska-féle Index megnyomta a véghajrát, gyűlölethadjárata keretében óránként posztol lejárató hangvételű cikkeket a vizes vb-ről, és minden erejével azon van, hogy azt a látszatot keltse, a vizes vb kudarcra van ítélve, és hogy felesleges ez a sportesemény.

Pár órája például Miklósi Gábor, az Index főszerkesztő-helyettese sugallta, hogy 2017 Magyarországa egy és ugyanaz, mint az 1935-ös náci Németország. Hiszen szerinte az történelmi párhuzam, hogy a magyar kormány a vizes vb kezdetéig leveteti a Soros-plakátokat, ahogy anno Hitler is megígérte, hogy a berlini nyári olimpia előtt eltávolítja a zsidóellenes plakátokat.

Az Index túltolta. Megint. Szégyen és szánalom. Vajon majd azt is a magyar kormányon kérik számon, ha Katinka 6 arany helyett csak 5 aranyat szerez?

Elmentek ti a búsba a Simicskátokkal és a képmutatásotokkal együtt.

Közlemény: az M4 Sport, az M1, és a Duna televízió nézőit az MTVA ezúton is biztosítja: az Index minden valóságot nélkülöző alaptalan híreszteléseivel szemben a magyar közmédia a legjobb tudását nyújtva közvetíti Magyarországon a rangos vizes világbajnokságot, a FINA2017-et.

(Hirado.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére