Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Négyszer száz méteres sz888zás

Jánosy Károly

2021.07.29. 17:30

Elég szar lehet Tóta W. módjára élni. Folyvást keresni, kutatni, mit lehet leszólni, mit érdemes az ország és világ dolgaiból végletekig kifacsart lelkülettel összekenni valami ragadós, gusztustalan nyákkal. Most a játékokat vette célba, hidegen hagyják a versenyek és eredmények.

Tóta W. Árpád az olimpia kapcsán tett ki egy bejegyzést közösségi oldalára, amelyben úgy fogalmaz: nincs semmi baja Vas Kata Blankával, és azt is megérti, hogy „Hosszú Katinka nem tud úszni”, csak azt nem tudja megérteni, „amikor egy ország népe képes egy percig is jobban érezni magát attól, hogy egy ugyanitt lakó leány NEGYEDIK lett HEGYIKERÉKPÁRBAN. Nem, nem én vagyok a hülye, hogy leszarom”írta a kedd esti posztban.

A polihisztor publicista kérlelhetetlen őszinteséggel már 2012-ben kijelentette: „szarok az olimpiára.” Joga van hozzá, de miért kell egyúttal mindjárt azt is összeszarozni, aki szereti a sportot, és – urambocsá! – örül a magyar, vietnami vagy éppen az amerikai sikereknek. Persze, mint írta, őt nem zavarja, ha más örül ennek, de: „Nem olimpiai szám, viszont sokkal izgalmasabb terület mondjuk a robotépítés. Sajnos a pronyómédiában kevésbé eladható, mivel kidolgozott testű szexszimbólumok helyett tolószékhez vagy legalábbis gurulós fotelhez kötött tudósok az arcai. Ugyanakkor éppen most tett le az emberiség egy elég ügyes robotot a Marsra, miközben azzal semmire se mentünk volna, ha egy kalapácsvetőt viszünk oda.”

Az olimpia nélküli világ nyilván szebb és jobb lesz majd, amelyben az emberiség jobbításán fáradozó tudósok, számítógépes zsenik sikereinek tapsolunk. Öreg és fiatal Grönlandtól Új-Zélandig, Záhonytól Szentgotthárdig lélegzet-visszafojtva várja a gondolkodó robot létrejöttét, és a stacionárius fekete lyukak eleddig ismeretlen tulajdonságairól szóló új híreket. De miért ne lehetne a sportot és tudományt egyformán jól művelni? Az olimpiai aranyak nem zárják ki a Mars-szondák létrejöttét.

Annyiban persze érthető T. W. szkepticizmusa, hogy az olimpiai mozgalmat már régen megfertőzte a pénz, de ettől még örülhetünk egy „csőfogó hajításban” elért hatodik helyezésnek, és szájtátva nézhetjük a multimilliomos sportolókat. A három-négy éves gyereket sem azzal vidítjuk fel december hatodikán, hogy Mikulás pedig nincsen, Jézuska meg végképp, minden ajándékot apa és anya vesz meg a Tescóban.

Na persze, ha már a szar is le van szarva, akkor tényleg nehéz mit mondani.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán Viktor nyolc képet töltött fel Facebookjára

„Hajrá, Sárospatak” album a címe. Tekintsék meg a felvételeket.

Ennél jobb hír nem is érkezhetett volna

Ennél jobb hír nem is érkezhetett volna

A Moody's felminősítette hazánkat, különös, de a németek már tudhatják a vasárnapi választási eredményt, 80 éve született a „Császár”, a fiát kérdeztük róla.

Orbán Viktor bejegyzése Sárospatakról

Tanévnyitó a Tokaj-Hegyalja Egyetemen – írta Facebook-oldalára.

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Az alábbi írásban csokorba kívánom szedni a második, az RTL Klub független-objektív munkatársának moderálásával megvalósuló, előválasztási „vita” legfontosabb szólások és legnagyobb böszmeségeit – amilyeneket még „ország-világ nem látott”. A vállalkozás nem kicsi, hiszen a jelenlévők személye önmagbán garancia a színvonalas és korántsem demagóg párbeszédre.

Ferenc pápa ismét hangsúlyozta kedvező magyarországi élményeit

Ferenc pápa ismét hangsúlyozta kedvező magyarországi élményeit

Ferenc pápa a magyarországi egyház és Európa előtt álló feladatokról beszélt Erdő Péter bíborossal, akit magánkihallgatáson fogadott a Vatikánban majdnem két héttel az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárómiséjén tett budapesti látogatása után.

Orbán is aláírta... – Videó

Orbán Viktor: „Ne hagyjuk, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak! Írja alá Ön is!” Új Facebook-videóval jelentkezett Orbán Viktor.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére