Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagyot akart mondani Heller Ágnes, de csak sivalkodás lett a vége

Sümeghi Lóránt

2019.07.02. 13:08

A korábban a rekordnépszerűtlen francia elnöknél, Emmanuel Macronnál vendégeskedő baloldali Vénusz ismét túltolta a biciklit.

A Nekohn című lapnak adott interjúban Heller ismét bebizonyította, hogy a vágyvezérelt politikai odamondogatáson kívül nem ért semmihez. Elmondása szerint ugyanis nagy benyomást tett rá Macron, mivel munkásságát és személyiségét a kezdetek óta sokra becsüli – dacára annak, hogy ilyen alacsony népszerűségi indexszel francia elnök hosszú idők óta nemigen rendelkezett:

alapjaiban helyeslem a politikáját.[...] Nem tudom a belpolitikai helyzetét megítélni, viszont európai szempontból meg tudom ítélni őt. Azt hiszem, hogy nagyon jó dolgokat csinál.

Nem a Nyugat a véleményszabadság bástyája, hanem Magyarország

Ezer és egy példát tudnánk a közelmúltból kiragadni, hogy Nyugat-Európában miként tiporják lábbal a szólás- és véleményszabadságot. De talán a legékesebb példája a „fejlett Nyugat” ez ügyben tanúsított kettõs mércéjének az az, ahogyan a kollektív nemzetközi sajtó örömködve számolt be arról a hírrõl, hogy Roger Scruton világhírû brit filozófust a véleménye miatt eltávolították a brit kormányból.

Ám arra a kérdésre, hogy hajlandó lenne-e a tolerancia bajnoka esetleg Orbán Viktorral beszélgetni, eszmét cserélni, már nemcsak hogy nemleges választ adott, hanem következetesen hozta az SZDSZ-es bérrettegők formáját:

[Orbán] rendszere zsarnokság. Természetesen a fenntartója is az. Ötször meghívtak már olyan eseményre, ahol ő is ott lett volna, de egyikre sem mentem el.

Mindemellett elhangzottak Heller szájából olyan zavaros mondatok is, miszerint „a Fidesz egy szélsőjobboldali párt”, de „Orbán Viktor nem antiszemita”. Akit az esztéta ámokfutása teljes terjedelemben érdekel, az kattintson ide.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A csehekhez még nem indult meg az orosz kőolaj a Barátság vezetéken

Magyarországba és Szlovákiába viszont már igen, a MOL közbelépésének köszönhetően.

Magyarországra is megérkezett a kőolaj a Barátság vezetéken

Szerdáról csütörtökre virradó éjszaka óta folyamatosan érkezik kőolaj Magyarországra is a Barátság kőolajvezetéken, miután a Mol átvállalta az orosz fél által fizetendő tranzitdíjat. A belföldi ellátás a néhány napos szünet ellenére nem volt veszélyben, hiszen Magyarország több hétre elegendő tartalékkal rendelkezik – közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) csütörtökön az MTI-vel.

Kijev félelme a téltől

Kijev félelme a téltől

A zaporizzsjai atomerőmű elfoglalása után nő a félelem Ukrajnában, hogy a fűtési infrastruktúrájuk komplett orosz kézre kerül vagy megsemmisül. Zelenszkij kormányának most az lenne a legjobb, ha a tél beköszönte előtt vége lehetne a háborúnak, ők ezt egy ukrán győzelemmel képzelik el.

Akár négynapos áramszünet is lehet januárban

Akár négynapos áramszünet is lehet januárban

Egész egyszerűen lekapcsolják az áramot és annyi, négy nap sötétség.

Még a tél és a hideg beállta előtt semmisítenék meg az oroszok harci kedvét az ukránok

Attól tartanak, hogyha tovább húzódik a háború, akkor Oroszország tönkre teszi az ország fűtési és energetikai infrastruktúráját.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére