Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nádai Anikó miatt lép le Istenes Bence?

Tóth Dalma

2016.05.30. 09:58

Valószínûleg új mûsorvezetõi lesznek az õsszel induló X-faktornak.

Az RTL Klub nem csak az X-Faktor mentorjait, hanem a műsorvezetőit is lecserélheti, az új szériában.

A legutóbbi évad műsorvezetőjét, Istenes Bencét egy páros válthatja. Az ősszel induló új évadot Nádai Anikó és Dombóvári István vezetheti. 

A csatorna szeretne új arcokat látni, de a régieket se szeretné elcsépelni, ezért valószínű a változás. Ráadásul Istenes Bence nem rég lett apuka, és több időt szeretne együtt tölteni kisfiával Nátánnal. Még ha az X-faktort nem is ő vezető majd, az biztos, hogy a Hgyják főzni második évadjának ő lesz a műsorvezetője.

Anikó korábban az Éjjel nappal Budapest egyik szereplője volt, de terhessége miatt ott kellett hagynia a sorozatot. Vezette már a Belevalót is, az elmúlt hetekben pedig a Farm műsorvezetőjeként tűnt fel. Dombóvári István, pedig már a Got Talentben bizonyított.

Az érintettek pedig a következőképpen reagáltak a további sorsukat illetően:

azért is szeretek az RTL Klubnál dolgozni, mert mindig olyan feladatokat és lehetőségeket kapok, amelyekben maximálisan jól érzem magam. Biztonságot ad a profizmusuk, és hogy a kreatív csapat mindig figyel arra, hogy szakmai szempontból mi jó nekem és a csatornának. Azt már most tudom, hogy ez így lesz idén ősszel is, a tervekről azonban egyelőre még nem beszélhetek, jelenleg a családomra és a kisbabánkra szeretnék koncentrálni."

- válaszolta Istenes Bence.

Valóban több lehetőség is felmerült velem kapcsolatban, de míg ezek nem dőlnek el, addig babonából nem szeretnék semmit elárulni."

- árulta el Dombi.

Már annak is nagyon örültem, hogy én lehettem a Farm egyik műsorvezetője, de nyilván szeretnék újabb kihívásokkal megbirkózni, és bízom benne, hogy hamarosan lesz még lehetőségem az RTL képernyőjén bizonyítani. Többet egyelőre nem árulhatok el."

- mondta Nádai Anikó.

Az RTL Klub még szintén nem hajlandó elárulni a neveket, de azt ígérték, hamarosan hivatalosan is bejelentik a részleteket.

(Blikk)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére