Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Na mihez hasonlította Farkasházy a Népszabadság-ügyet?

Sümeghi Lóránt

2016.10.12. 16:58

Ahhoz, amit még õ is csak félve mer kimondani: a holokauszthoz.

Az ATV Egyenes Beszéd legutóbbi adásában Kálmán Olga vendégeként Farkasházy Tivadar és Havas Henrik jeleskedett. Az apropó természetesen a Népszabadság körüli álhisztéria volt, amelyet elsősorban az MSZP-nek és magának a Népszabadságnak a felelőtlen gazdálkodása idézett elő. A vörös színű pulóverben helyet foglaló Farkasházy aztán egyszer csak olyat mondott, amire még talán a legelvetemültebb orbánfóbiások sem számítottak.

Tegyük hozzá, azért Kálmán Olga kínosan gyorsan vette a lapot.
  • Farkasházy: "Nagyon félve mondom, de van ez a pizza dolog, hogy csomagoljátok össze a cuccotokat...és a pizza meg van rendelve." (utalva a felfüggesztés körülményeire - a szerk.)
  • Kálmán: "Ja igen, és a pizza meg van rendelve."
  • Farkasházy: "Nem emlékezteti ez magát egy nagyon híres magyar filmre, amelyik tavaly elég szép díjat kapott Amerikában?"

Hosszas tanakodás után megfejtésre került Farkasházy Tivadar misztikus metaforája, miszerint egy pizza rendelés hírével átitatott munkahelyről való felfüggesztés és a zuhanyzásba csomagolt elgázosítás között lényében egyenlőségjel tehető. 

Az önös politikai érdekből történő holokausztrelativizálás azonban úgy tűnik, Farkasházy értékrendje szerint teljesen rendben van.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére