Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Na, ki tüntette ki emberi jogi díjjal Soros Györgyöt?

Sümeghi Lóránt

2018.02.24. 20:38

A balliberális mûvészvilág egyik legfõbb botrányhõsének, Fischer Ivánnak a bátyja, Fischer Ádám.

A Slippedisc klasszikus zenével foglalkozó portál azt írja, Fischer Ádám a Düsseldorfi Szimfonikusok főzeneigazgatójaként a – 2016-ban megalapított – díjat idén a vitatott karakterű Soros Györgynek ajánlotta. 

A főzeneigazgató elmondása szerint ezzel fel akarta hívni a figyelmet az idegenellenesség növekvő veszélyére, a rasszizmusra és az európai szabadság egyre drasztikusabb korlátozására.

Számomra fontos, hogy felrázzuk az embereket. [...] A szabad és toleráns társadalmat, amelyben élünk, nem ajándékba kaptuk. Ha azt akarjuk, hogy a következő nemzedék is ebben élhessen, segítenünk kell

fejtette ki korábban véleményét a főzeneigazgató. A díjat áprilisban adják át az Open Society Foundation képviselőinek.

Mint ismert, Fischer Ádám annak a balliberális érzelmű Fischer Ivánnak a bátyja, aki köztudottan minden lehetséges alkalmat kihasznál arra, hogy kinyilvánítsa gyűlöletét a magyarok és az általuk megválasztott kormány ellen.

Néhány évvel ezelőtt azt találta mondani Trianon kapcsán egy interjúban, hogy "a magyarok még mindig úgy érzik, hogy igazságtalanul bántak velük, holott azóta a legszörnyűbb gaztetteket követték el: segédkeztek félmillió zsidó kiirtásában és Hitleren csüngtek, hogy egy-két területet visszakapjanak."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Ursula von der Leyen: az EU újabb szankciós csomagot javasolt Oroszországgal szemben

Ursula von der Leyen: az EU újabb szankciós csomagot javasolt Oroszországgal szemben

Mivel háborújával Oroszország továbbra is halált és pusztítást okoz Ukrajnában, az Európai Bizottság egy újabb szankciós csomaggal fokozni kívánja a nyomást Moszkvára – jelentette be Ursula von der Leyen, az uniós bizottság elnöke szerdán.

Egy gyászhír margójára: 2006. október 23-án nem Nagy László testét, a lelkét törték össze

Egy gyászhír margójára: 2006. október 23-án nem Nagy László testét, a lelkét törték össze

Meghalt Nagy László, a 2006-os gyurcsányi rendőrterror egyik áldozata. Alig ötven évesen, bár élete nem tegnap, Miklós napján, sokkal inkább 2006 őszén ért véget, miután a sajnálatos októberi rendőrroham alkalmával kilőtték az egyik szemét. Két másik áldozat segítségével idézzük fel egy tizenhat évvel ezelőtt végleg kisiklott élet utolsó stációit.

A hajdani Fregattban a borravalónak és a szocializmusnak is harangoztak

A hajdani Fregattban a borravalónak és a szocializmusnak is harangoztak

Voltak, vannak és minden bizonnyal még lesznek Budapesten pazar kivitelű, magas színvonalú vendéglátóipari üzemegységek. Olyanok, ahol finom az étel, jó az ital, pazar az enteriőr és a társaságra sem lehet panasz. Csak egy nehezen szavakba önthető valamit, az otthonos és bensőséges, törzsvendégek formálta hangulatot nem lehet újratervezni. Vagy ha mégis, hát az már nem lesz az igazi. Megpróbáljuk a régi szép idők néhány ikonikus helyét bemutatni, számba venni, szigorúan szubjektív szempontok szerint.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére