Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Na de mégis, ki az a Molnár Krisztián?

888.hu

2015.09.10. 09:35

Sokakban merült fel a kérdés, miután a debreceni srác valósággal felrobbantotta az internetet medencés videójával, amelyrõl a Hír24 és a Nemzeti Sport is beszámolt.

A legtöbben abban a hitben vannak, hogy ez Krisztián ,,15 perc hírneve“, azonban ez korántsem igaz.

Rövid tájékozódás után mindenki meggyőződhet arról, hogy a felvétel csupán a jéghegy csúcsa, hiszen Krisztián a magyar videóblog-szféra megkerülhetetlen alakja.

Az eredetileg számítógépes játékok bemutatására szakosodott Molnár Krisztián Gamevlog ugyanis lassan eléri a 10000 követőt, a ,,videjók“ egyre híresebbek, idézettebbek lesznek. Facebook-csoportok és oldalak alakulnak (Minden nap egy böfögés Molnár Krisztiántól, Molnár Krisztián Rajongói), sőt, amikor felmerült, hogy Krisztián leteszi a lantot, 24 órán belül létrejött a Százezren Molnár Krisztián Visszatéréséért nevű közösség is.

Molnár több mint 300 videót tartalmazó youtube-csatornája főleg hétköznapi problémákat feszeget. Krisztián tájékoztat minket többek között a fogászati-ellátással kapcsolatos tapasztalatokról:

Közéleti kérdésekben is állást foglal:

Sőt, a magánéletét is megosztja velünk:

A mennyiség szerencsére nem ment a minőség rovására, mivel Krisztián a jelek szerint az elmúlt másfél évben újradefiniálta a vlog műfaját.

Rengeteg, korábban sosem látott formai újítást honosított meg, így például a szék-vlog, cigi-vlog, napszemüveg-vlog, avagy a spanyol ágy-vlog műfaját. A legnépszerűbb azonban a ,,bebaszós live“, amelyet a rajongóktól kapott támogatásból finanszíroz és legalább hetente egyszer megrendez (Krisztián jelenleg munkanélküli). Ennek keretén belül egy liter pálinka elfogyasztása alatt/után saját prezentálásában hallhatjuk az elmúlt két évtizedet meghatározó külföldi és magyar slágereket, átlagosan három és fél órán keresztül.

Egy-egy hullámvölgy ellenére tűnik úgy, hogy Krisztián nem akar felhagyni a csatorna szerkesztésével, ugyanis a több ezer rajongó mellett édesapja támogatására is számíthat, aki biztosítja számára a – főleg cigarettából és üdítőitalból álló – ellátmányt és nem utolsó sorban meg is védi fiát az irigyek által intézett támadásoktól.

Forrás: Gamevlog Molnár Krisztián Youtube-csatorna

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére