Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mozgalmat indított a hazug polgármester

888.hu

2018.11.18. 17:41

Márki-Zay Péter, aki azzal vétette magát észre, hogy két orbitális hazugsággal szállt be a hódmezõvásárhelyi kampányba, most mozgalmat alapított egy csapatnyi értelmiségivel. Végre egy új, "független" mozgalom, amely az EU-s és az önkormányzati választáson is darálja az ellenzéki pártokat az összefogásmantrával.

Márki-Zay Péter már rögtön politikai karrierje kezdetén két orbitális hazugsággal vétette észre magát. A politikus 2017 decemberében kezdett kampányolni, hogy elnyerhesse Hódmezővásárhely polgármesteri székét. Először azt állította, hogy az indulása miatt rúgták ki állásából. Majd beindította a hazugsággyárat és azt állította, hogy azért szereltek fel köztéri kamerákat a háza elé, hogy megfigyeljék. Később a hódmezővásárhelyi kórház orvosait, nővéreit, dolgozóit igyekezett lejáratni. Ezekben az esetekben mind kiderült, hogy Márki-Zay Péter hazudott. Mindez azonban nem riasztotta vissza azon ellenzéki értelmiségieket, akik most közösen mozgalmat alapítottak a hazug polgármesterrel.

Márki-Zay a polgármesteri cím elnyerése óta az ellenzék egyik lieblingje, az áprilisi Fidesz-győzelem után tartott legnagyobb ellenzéki demonstráción is főszónok volt.

Régóta lehetett tudni, hogy a hazug polgármester mozgalmat szeretne alapítani és ez a mai napon sikerült is. A szerkesztőségünkhöz is eljuttatott, a mozgalom megalakulásáról szóló közlemény szerint

megtartotta első ülését a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöksége."

Az első sajtóközleményből az ellenzéki pártok és szavazók legrosszabb rémálma bontakozik ki. A lényeg ugyanis az ÖSSZEFOGÁS.

"A mozgalom fő célja, hogy a 2019-es önkormányzati választásokon minden településen egy hiteles polgármester-jelölt és őt támogató képviselőjelöltek nyerjék el a helyi közösségek bizalmát. 2014-ben Siófok, 2015-ben Veszprém, 2018-ban Hódmezővásárhely, Balmazújváros és Rákospalota is megtanított bennünket arra, hogy az állampárt csak összefogással győzhető le. Azok, akik széleskörű egyeztetés nélkül saját jelölteket indítanak, maguk is hozzájárulnak a korrupció és a megfélemlítés rendszerének fennmaradásához" – írják a hivatásos rettegők.

A mozgalom alapító tagjai azok a baloldali értelmiségiek, akik szeretnek úgy beleszólni a pártpolitikába, hogy közben semmilyen felelősség nem nyomja a vállukat. A névsor:

  • Dr. Márki-Zay Péter, a hazug polgármester;
  • Dr. Hadházy Ákos, ex-LMP-s;
  • Dr. Ábrahám Júlia, ex-LMP-s;
  • Dr. Bod Péter Ákos, közgazdász;
  • Elek István, ex-LMP-s;
  • Dr. Kaltenbach Jenő, jogász, lovagkereszt-visszaadó;
  • Kész Zoltán, hivatásos gyűlölködő;
  • Dr. Lengyel Róbert, Vona-hívő, siófoki polgármester;
  • Lukácsi Katalin, hobbi-kereszténydemokrata;
  • Dr. Magyar György, Mr. 13 százalék;
  • Dr. Mellár Tamás, hivatásos független, a Párbeszéd parlamenti frakciójának tagja;
  • Üveges Gábor, Hernádszentandrás polgármestere.

A mozgalom a bemutatkozását a jövő év elejére tervezi a közlemény szerint.

Úgy tűnik tehát, hogy megvan Gulyás Márton mozgalmának utódja. Remélhetőleg az új mozgalom is a megszokott elánnal darálja majd az ellenzéki pártokat, amíg Gyurcsány halászik a zavarosban.

Ehhez sok sikert kíván a 888!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére