Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Molnár Gyula bebizonyította, a pofátlanságnak nincs határa a baloldalon

Horváth K. József

2020.04.29. 20:50

Élvezettel tölt el, ha a különböző médiumok közszereplőit munka közben hazugságon lehet érni. Ennél már csak az jelent nagyobb gyönyörűséget, ha a valótlanság állítása közben ők csípik egymást fülön.

Aktuálisan Somos András műsorvezetőről és Molnár Gyuláról, az MSZP bukott elnökéről, országgyűlési képviselőről van szó, akik az ATV A nap híre című műsorában a minap azon szörnyülködtek, hogy Hollik István, a Fidesz-KDNP szóvivője az ellenzéket három pontban is rémhírterjesztéssel vádolta. Be is játszották a videóját, amelyben – mondanom sem kell – Hollik minden állítása igaz volt. Kezdve a teszteléseket keveslő ellenzék vádaskodásaira adott WHO-reakciótól, ami éppen háromszorosa annak, mint az Egészségügyi Világszervezet ajánlása. Zárva a sort Karácsony Gergely mosakodásával a Pesti úti idősotthonban „dolgozó” orvosokkal kapcsolatban, aki a kormányt vádolta meg hazugsággal, miközben a kormányhivatal három szúrópróbaszerű ellenőrzésekor egyszer sem talált orvost az intézményben.

Most is bebizonyosodott, hogy az ellenzék által gyártott rémhírek igenis léteznek, hiába próbálják épp az ellenkezőjét állítani baloldali politikusok és baloldali tévécsatornák.

A szóban forgó műsorban a legpikánsabb állítás a Molnár Gyuláé volt, aki Szabó Tímea parlamenti felszólalását vette védelmébe, aki azt mondta: „Ha olyan jól állnánk ebben az országban, akkor a halálozási ráta nem nálunk lenne a legmagasabb a világon.”

Ez természetesen szintén nem igaz, ennek ellenére Molnár csak úgy dobálta a kormánypártra a „rosszul vagyok”, a „pofátlanságnak nincs határa” dehonesztáló kifejezéseket. Szó szerint ezt mondta: „Amikor Hollik szájából az összefogás, meg a pártérdek jön elő, akkor komolyan mondom, rosszul vagyok. (…) A pofátlanságnak nincs határa. Álljon már meg a menet. Most azért, mert kiadják egy ilyen szimpatikus fiatalembernek, mi, akik tényleg ott vagyunk és megpróbálunk együttműködni, javaslatokat teszünk, indítványokat teszünk, eljárunk, ahova el kell menni, s megpróbáljuk távol tartani magunkat attól, hogy rémhíreket terjesszünk.” A baloldal tehát maga a ma született bárány Molnár szerint.

S akkor jött a nem várt fordulat, Molnár Gyulát élő adásban fülön csípték, mert nem mondott igazat. Somos András ugyanis szót kért, s egy mondatot hozzáfűzött az elhangzottakhoz. Így: „Csak annyi, végignéztem Szabó Tímea felszólalását. Ez volt az egyetlen mondat, amiben tévedett.”

„Tévedett”, eufemizált Somos, mintha nem tudta volna, hogy Szabó ténylegesen nem mondott igazat. Mindegy, Somos csak kipréselte magából ezt a mondatot, azt remélve, hogy így függetlenobjektívebbnek látszik. Bár közérthetőbb lett volna, ha azt mondja, ami a tény: kedves Gyula, bocsánat, de nem mondasz igazat, mert a halálozási ráta tekintetében Szabó Tímea valótlanságot állított. Kvázi botlásnak, bocsánatos bűnnek tekintve felszólalását, lényegében szinte felmentette őt a rémhírterjesztés vádja alól. Eközben Molnár alaptalan vádaskodásait nem kommentálta, otthagyva Hollik Istvánt a slamasztikában, noha három állításából mindhárom igaz volt. A politikus és a műsorvezető közti ördögi összjáték révén Molnár Gyula azt a Hollikot vádolhatta meg rémhírterjesztéssel, aki éppen felemelte a szavát a rémhírterjesztés ellen.

Persze nincs ebben semmi különös. A baloldali politikusok és a magukat függetlennek beállító, de nyilvánvalóan baloldali újságírók teszik a dolgukat. Lázítanak, konfliktust gerjesztenek, bizalmatlanságot szítanak, azaz gyűlölködnek a kormánnyal szemben a remélt hatalomért. Business as usual.

Ráadásul éppen szerintük nincs a pofátlanságnak határa!

Most éppen az MSZP-s Molnár Gyula bizonyította be, hogy a baloldalon mennyire nincs.

Sajnos, még mindig sokan hisznek nekik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére