Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Milyen globális felmelegedés, libsik?

Pörge Béla

2019.12.02. 11:00

Megjött a tél, leesett a hó, nincs itt semmi látnivaló, lehet hazamenni!

Gyerekkorom óta nem emlékszem olyanra, hogy már december első napjaiban leesett volna a hó. A Mikulás már rég nem szánon érkezik, de a karácsony sem fehér, megszoktuk. Erre tessék, 2019-et írunk, egyesek szerint pár éven belül felrobban a Föld a globális felmelegedéstől, aztán közben az egész országban havazik. Mert ha ott esik a hó, ahol én élek, akkor mindenhol esik, ez nyilvánvaló.

Régen persze minden jobb volt, akkor sokkal szebb telek voltak, emlékszem, nagyapámmal még szánnal jártunk le a boltba gyümölcsökért. Mert nehogy azt gondolja bárki, hogy az átkosban nem lehetett kapni semmit, dehogynem! Ráadásul akkor mindenkinek volt munkája és minden olcsóbb volt!

Nem tüntetgetni kéne, hanem elmenni dolgozni, ahogy nagyszüleitek is tették! Meg egyébként is megszokhattátok volna, hogy nyáron meleg van, télen meg hideg. Amíg december másodikán esik a hó, nekem ne beszéljen senki globális felmelegedésről, libsi-gyíkember összeesküvés-elmélet az egész, mindenki láthassa, a TruNp úr is megmondta.

Csak tudnám, miért nem jön már az a kurva busz, talán megbénult megint az ország két centi hótól? Bezzeg régen az Ikarus akkor is ment, ha 70 centi hó esett, ami teljesen megszokott volt akkor, amikor még minden jobb volt.

Műanyagmentesség? Azt sem tudom, miről beszélnek ezek, mink már a 70-es években is kosarat használtunk, magunknak fejtük a tehenet és vászon szatyorban hordtuk haza a sok zöldséget és gyümölcsöt. Csak nem neveztük magunkat zöldnek, mint ezek a mai fiatalok, akik arra akarnak rákényszeríteni, hogy ne műanyag szatyorba tegyem a kiflit, meg azt is meg akarják mondani nekem, hova dobjam vizes palackot meg a fáradt olajat.

Na, erre megint ezt a régi szar Ikarus jött, erre nem tudok felszállni, kösz beszkárt...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére