Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Milyen Áron?!

Fábián Eszter

2022.01.20. 16:20

Megjelent NoÁr, azaz Molnár Áron legújabb dala. Hiánypótló.

 

A NoÁr jelenség mellett nem lehet elmenni, még akkor sem, ha nagyon szeretnénk. Így volt ez a megboldogult Homonnay Gergely esetében is. Mivel halottról jót vagy semmit, ezért a további párhuzamokat inkább nem feszegetném, mindenkinek a saját fantáziájára bízom. Egy biztos, valamiért/valami ellen, de borzasztóan küzdöttek mindketten.

NoÁr azonban nem csak küzd, ő erőlködik, vért izzad miközben minden arcizma kifeszül, és csak attól, hogy ezt kívülről nézed még a te pulzusszámod is megemelkedik.

Agresszíven üvölt bele a világba, frusztráltan, gyerekesen és követelőzően futja köreit, de az valahogy nem tűnik fel neki, hogy mindezt a saját mókuskerekébe teszi. Ugyanis egyetlen válasza van mindenre. Még hangosabban, még agresszívebben és még frusztráltabban nekimenni a világnak addig, amíg az célt nem ér.

Biztos mindenki ismert a suliba egy frusztrált csávót, tudod azt a túlérzékenyet a sarokból, akit a szülei elhanyagoltak ezért mindig igyekezett valahogy a figyelem középpontjába kerülni és már nyolcadikban szálanként eladott töltött cigikkel „bizniszelt” a folyosón. Azt a srácot, akinek amúgy éles esze volt, néha tanulás nélkül is ment neki a négyes, de mihelyst valami dominánsabb erő a közelébe ért, vagy következetes bánásmódot tapasztalt azonnal egy ideggyenge, kényszeresen minden és mindenki ellen lázadó, zavart csávóvá változott.

Mert tele volt fel nem dolgozott traumákkal és félelemmel.

Pont úgy, mint Áron. Csak ő a suliból kikerülve a keménykezű és következetes diri szerepét Orbán Viktorra osztotta. A józan és stabil férfierő elleni lázadásának tökéletes alanyává tette. A mókuskerék meg pörög, a mintázat ugyanaz, csak a körülmény és a szereplők cserélődnek.

De egyszer mindenkinek fel kell nőni. Tudod Áron, olyankor az ember bölcsebb lesz, halkabb, többet cselekszik és kevesebbet beszél. Talán pont olyanná válik némely dologban, ami ellen te még mindig foggal-körömmel harcolsz. De ne küzdj, előbb utóbb bekövetkezik.

Te sem maradhatsz egy idegesítő búgócsiga 70 évesen. De ha mégis, az majd még cikibb lesz mint 34 évesen a 16 éves telepi gyereket játszani.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

„Harcosok klubja” – így fog kinézni az ötödik Orbán-kormány | VIDEÓ

A tagok be is lettek mutatva videó formájában a magyar miniszterelnök közösségi oldalán. Ezt látnod kell !

Salvini szerint húszmillió afrikai indulhat útnak az élelmiszerválság miatt

Salvini szerint húszmillió afrikai indulhat útnak az élelmiszerválság miatt

Az olasz politikus a háború nyomán kialakuló élelmiszerválságra figyelmeztetett. Akár új, nagyobb migrációs hullámokat is okozhat.

Kirill orosz pátriárka és Von der Leyen is gratulált a magyar miniszterelnöknek

Kirill, Moszkva és Oroszország pátriárkája levelet küldött Orbán Viktornak, melyben gratulált miniszterelnöki újraválasztásához.

Putyin: Moszkva válaszolni fog a NATO-infrastruktúra finnországi és svédországi kiterjesztésére

Oroszország válaszolni fog a NATO katonai infrastruktúrájának Finnországra és Svédországra történő kiterjesztésére – figyelmeztetett Vlagyimir Putyin orosz elnök a Kollektív Biztonsági Szerződés Szervezetének (ODKB) hétfői moszkvai csúcstalálkozóján.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére